• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

28.01.2022

15:30

PRITVOR ZA SVEŠTENIKA OSUMNJIČENOG DA JE PREGAZIO DEČAKA! U stravičnoj nesreći kod Donje Ljubovije stradalo dete!

Vesti

PRITVOR ZA SVEŠTENIKA OSUMNJIČENOG DA JE PREGAZIO DEČAKA! U stravičnoj nesreći kod Donje Ljubovije stradalo dete!

Podeli vest

On je danas saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Loznici

Svešteniku J.S. (27) iz Ljubovije zbog sumnji da je pre tri dana usmrtio 15-godišnjeg dečaka svojim automobilom, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Loznici odredio je, na zahtev Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, pritvor do 30 dana.

On je danas saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Loznici zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Podsetimo, J.S. je upravljao vozilom "subari" kojim je u utorak uveče u mestu Donja Ljuboviđa naleteo na petnaestodišnjeg pešaka R.Đ.

Dečak se vraćao autobusom kući iz srednje škole u Ljuboviji i iza zadnje strane autobusa je krenuo preko puta, kada je na njega iz suprotnog pravca naleteo automobil kojim je upravljao J.S


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Skupština zaseda sutra! Zakazana sednica o dopunama Zakona o biračkom spisku!
Politika

Skupština zaseda sutra! Zakazana sednica o dopunama Zakona o biračkom spisku!

Sednica Skupštine Srbije, na kojoj će se raspravljati o dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, kojima se predviđa da građani koji su promenili prebivalište u poslednjih 11 meseci ne mogu da glasaju na novoj adresi, zakazana je za petak, 10. maj u 14 sati.To će, kako se navodi u saopštenju Skupštine Srbije, biti prva od pet tačaka dnevnog reda, a predlog dopuna tog Zakona podnelo je 37 poslanika.

09.05.2024

16:05

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija