• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

01.02.2022

11:23

DŽUMBUS NA MILOŠU VELIKOM! Fordom preticao kamion za čišćenje snega, ZAKAČIO RAONIK (VIDEO)

RINA

Vesti

DŽUMBUS NA MILOŠU VELIKOM! Fordom preticao kamion za čišćenje snega, ZAKAČIO RAONIK (VIDEO)

Podeli vest

Na autoputu Miloš Veliki na drugom kilometru od uključenja u Takovu ka Čačku došlo je do saobrćajne nezgode u kojoj je učestvovalo jedno putničko vozilo i čistač za sneg

"Vozač forda je uprkos lošim vremenskim uslovima pokušao da pretekne kamion koji čisti sneg, tom prilikom je udario u raonik i došlo je do udesa. Ovo se vrlo često dešava da vozači nemaju strpljenja i da pretiču čistače a na taj način ugrožavaju saobraćaj. Tokom noći desila se još jedna skoro identična situacija", kaže za RINU jedan od očevidaca. 

Foto: RINA

 

U ovoj saobrćajnoj nezgodi nije bilo teže povređenih lica, a pričinjena je veća materijalna šteta.

Usled novih snežnih padavina putari su sve vreme na terenu. Autoput Miloš Veliki je prohodan za saobraćaj, ali se vozačima savetuje dodatan oprez. 

Foto: RINA

 

 "Ekipe su čitavu noć na terenu, rade na raščišćavanju i svi putni pravci su prohodni. Autoput Miloš Veliki je takođe u potpunosti prohodan za saobraćaj, iz Štrabaga savetuju da je na par deonica moguća jaka vejavica, pa se preporučuje da vozači prilagode svoju brzinu uslovima na putu", rekao je Miloš Stevanić pomoćnik gradonačelnika Čačka.

Foto: RINA

 

Ovo nije jedina saobraćajna nezgoda, do koje je došlo i u mestu Mrčajevci kada su se sudarila dva putnička vozila. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija