• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

01.02.2022

19:51

PRETUKAO ŽENU, TAŠTU I ŠURAKA?! Direktor Centra za socijalni rad iz Velikog Gradišta negirao krivicu

Vesti

PRETUKAO ŽENU, TAŠTU I ŠURAKA?! Direktor Centra za socijalni rad iz Velikog Gradišta negirao krivicu

Podeli vest

Vršilac dužnosti direktora Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu Danijel Ž. negirao je večeras na saslušanju u Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikom Gradištu da je počinio krivično delo nasilje u porodici, a tužialštvo je nakon toga predložilo sudu da mu odredi pritvor.

Danijel Ž. se tereti da je u ponedeljak nakon verbalne rasprave fizički nasrnuo na suprugu, a potom i taštu i šuraka.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom roku, rekao je za Tanjug portparol tužilaštva Boban Novaković.

Takođe je predloženo da mu se produži mera zabrane prilaska i komunikacije sa suprugom, dodao je Novaković.

O predlogu za pritvor i meru odlučiće sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Velikom Gradištu.

Danijel Ž. se tereti za tri krivična dela nasilja u porodici.

Uhapšen u ponedeljak nakon što je najpre posle verbalne rasprave fizički nasrnuo na svoju suprugu, koja se vratila kod svoje porodice pošto se iselila iz zajedničkog doma, a potom je nasrnuo na njenu majku i brata, zbog čega mu se na teret stavljaju tri krivična dela nasilje u porodici.

Inače, u ovoj porodici ranije nije bilo prijava nasilja.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija