• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/Informer.rs

20.02.2022

07:00

OTIŠLI ZA BOLJIM ŽIVOTOM, PA NASTRADALI U SAOBRAĆAJNIM NESREĆAMA, A TEK SU POČELI DA ŽIVE! Jeziva sudbina dvoje mladih Srba u Americi

printscreen

Vesti

OTIŠLI ZA BOLJIM ŽIVOTOM, PA NASTRADALI U SAOBRAĆAJNIM NESREĆAMA, A TEK SU POČELI DA ŽIVE! Jeziva sudbina dvoje mladih Srba u Americi

Podeli vest

Vest da je mladi Srbin Nikola Đorđević (22) poginuo u saobraćajnoj nesreći u Pensilvaniji, potresla je javnost i mnoge podsetila na stravičnu pogibiju Tine Tintor (23) u novembru prošle godine

Mlada Srpkinja Tina Tintor (23) poginula je u novembru prošle godine u Las Vegasu kada je na nju svojim automobilom naleteo ragbista Henri Rags III.

Auto u kome je devojka bila se zapalio nakon što se u njega zakucao, pri brzini većoj od 200 kilometara na sat pijani ragbista, te je ona živa izgorela, a sa njom je stradao i njen psić.

Ona se, kao i Nikola Đorđević, sa porodicom iz Srbije preselila u Ameriku.

- Smrskani auto u kome je bila Srpkinja počeo je da gori, a ona je vrištala i zapomagala da je spasu. Nažalost, niko nije mogao da priđe jer je plamen bio neverovatno veliki, pa su ona i njen pas Maksi maltene živi izgoreli u buktinji. Očevici su pokušali da joj pomognu, ali spasa nije bilo, ostala je zaglavljena - preneo je tada američki portal.

Rags je posle udesa odmah dobio otkaz u klubu u kom je igrao, priveden je ali je pušten na slobodu jer je platio kauciju od 150.000 dolara.

Podsetimo, Nikola Đorđević poginuo je pre četiri dana u udesu koji se dogodio u Pensilvaniji, kada se autom u kom se nalazio sudario sa drugim automobilom. Sa njim je u vozilu bio njegov otac Slobodan, koji je lakše povređen, a nastradao je drugi vozač, američki državljanin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija