• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

25.02.2022

13:13

NEVINA OPTUŽENA ZA UBISTVO, ŽIVOT JOJ SE PRETVORIO U PAKAO! Nekadašnja sobarica otkrila užasne detalje zločina u VILI DND

D.K.

Vesti

NEVINA OPTUŽENA ZA UBISTVO, ŽIVOT JOJ SE PRETVORIO U PAKAO! Nekadašnja sobarica otkrila užasne detalje zločina u VILI DND

Podeli vest

Nišlijka Milica Dimitrijević (32) posle više od pet godina nije više osumnjičena za ubistvo bivšeg poslodavca Dejana Dejančića i kolegu Dejana Jovanovića jer je Više javno tužilaštvo zbog nedostatka dokaza koji bi je teretili, obustavilo istragu protiv nje

Dejančić, vlasnik vile "DND" u Niškoj Banji ubijen je 5. novembra 2016. godine a za njegovu smrt sumnjičio se recepcioner Dejan Jovanović, koji je, kako se tada smatralo, nakon zločina izvršio samoubistvo.

Međutim, 26. decembra iste godine za ovaj zločin osumnjičena je sobarica Milica Dimitrijević.  Senka stravičnog zločina pet godina se nadvijala nad životom ove mlade žene, da bi tek danas bila potvrđena njena nevinost.

Milica kaže da joj  je vest da je oslobođena sumnje za zločin donela olakšanje ali da njen život više nikada neće biti isti.

- Znala sam da sam nedužna ali sam prestala da verujem u pravdu. Verovala sam u sebe i svog advokata, imala sam potajnu nadu da će sve da se to okonča, ali kako je vreme prolazilo ta je nada bila sve slabija. Ne znam kako da opišem osećaje, u šoku sam, srećna sam što više nisam osumnjičena ali mi se to što se desilo iznova  vraća.

Foto: Informer

 

Bila sam očevidac ubistva, kada je Jovanović pucao u Dejana, mislila sam da je to neka šala između njih, nisam bila svesna šta se dešava ni kada je pištolj okrenuo ka meni. Sreća je da mu je nestalo metaka ili mu je pištolj zakazao. Pokušao je da me baci sa terase jer sam bila svedok zločina. Ne znam zbog čega, nije imao nikakvih simpatija prema meni, nismo imali problema, nismo se svađali.

Nije bio ni lud ni bolestan, ali ističem da ja nisam bila povod tog zločina, to je nešto što je bilo između njih. Bežala sam, mislila sam da me Jovanović prati, videla sam policiju u pekari i otrčala do njih. Bila sam pod užasnom traumom koja me i dalje prati, a epilog je bio da ja budem uhapšena – priča Milica.

Foto: D.K.

 

Opisujući trenutak hapšenja, ova mlada žena kaže da nije verovala u ono što joj se dešavalo.

- Nije mi ni na kraj pameti bilo da to može da mi se desi, pa bila sam potpuno nedužna. Rekli su mi da ponesem stvari, razmišljala sam zbog čega, pa verovala sam da trebam da samo dam još neku izjavu, nisam sumnjala  da će me pritvoriti.

Provela sam šest meseci u Kazneno popravnom zavodu a još toliko sam nosila nanogicu. I kada sam je skinula, moj pakao se nastavio, nisam mogla da nađem nikakav posao, čim bih rekla da sam pod istragom vrata su mi se zatvarala. Svakodnevno sam se suočavala sa osudama i odbacivanjem ljudi, pisano je o meni svašta – opisuje Milica najgore razdoblje u životu.

Ipak, kako navodi, našla je snage da život nastavi zahvaljujući čoveku sa kojim je stupila u brak.

- On mi je najveća podrška, dobili smo dete, i to je bilo veoma teško. Sve to što me je snašlo lakše sam podnosila dok sam bila sama, jer sam bila odgovorna samo za sebe. Kada se rodilo dete imala sam obavezu da brinem o njemu a bila sam svesna šta može da mi se desi. Ne bih bila prva koja je nevina osuđena, to mi je bio najveći strah – govori ova Nišlijka.

Foto: Informer

 

Komentarišući materijalnu satisfakciju koja joj sledi zbog neosnovanog pritvora, Milica kaže da nijedan novac ne može da nadoknadi ono što joj je uskraćeno.

- Nikakav novac ne može da nadoknadi te stresove, više bih volela da se ništa nije desilo. Znam da i nakon ovog će postojati ljudi koji će me pljuvati, taj papir to neće promeniti. Ne znam kako sam preživela, i dan danas se divim samoj sebi.

Beskrajno sam zahvalna mom suprugu koji je verovao u mene i mom advokatu Momčilu Kovačeviću, koji je takođe verovao u  moju nevinost. Oni su mi davali snagu da istrajem – zaključuje Milica.

Više javno tužilaštvo je saopštilo da će istraga zločina u Niškoj Banji biti nastavljena ali da će se voditi protiv N.N. izvršioca.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija