• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.02.2022

07:00

BRUTALNA SAČEKUŠA! MLADIĆA IZBOLI NOŽEVIMA ZBOG DEVOJKE! Otkriven motiv stravičnog zločina na Petlovom brdu! POLICIJA TRAGA ZA UBICAMA!

Informer DN

Vesti

BRUTALNA SAČEKUŠA! MLADIĆA IZBOLI NOŽEVIMA ZBOG DEVOJKE! Otkriven motiv stravičnog zločina na Petlovom brdu! POLICIJA TRAGA ZA UBICAMA!

Podeli vest

Aleksandra Tatalovića (21) na Petlovom brdu su u sredu uveče zbog devojke A. S. (19) brutalno pretukla i ubila petorica huligana, koja su nosila navijačke šalove i maske sa likom Gavrila Principa

Kako je istraga utvrdila, bivši dečko A. S. nije mogao da podnese to što se ona zabavlja sa Aleksandrom, pa je odlučio da mu sa prijateljima napravi sačekušu kako bi ga baš pred njom napali.

Prema rečima našeg izvora iz istrage, policija traga za osumnjičenim napadačima i oni bi uskoro trebalo da budu otkriveni i uhapšeni.

Nosili maske sa Principom

- Nakon ubistva inspektori su razgovarali sa Aleksandrovom devojkom A. S. (19) i drugom U. R. (20), koji su bili sa Tatalovićem u trenutku krvavog napada u parku u blizini gimnazije "Patrijarh Pavle". Oni su rekli da su napadači bili maskirani kapuljačama koje su prekrivale celo lice, ali sa prorezima. Preko kapuljače, sa prednje strane, bio je odštampan lik Gavrila Principa - rekao je Informerov sagovornik.

KSENIJA SKOČILA S VARADINSKOG MOSTA! Dečko gledao kako skače, prebačen na psihijatriju!

Iako se u početku spekulisalo da je Aleksandar bio slučajna meta tih huligana, ipak je na osnovu rekonstrukcije napada utvrđeno da je reč o planiranoj sačekuši.

- Policija je došla do saznanja da je mladić napadnut zbog ljubomore. Naime, Aleksandrova devojka A. S. se ranije zabavljala sa jednim navijačem, ali ta veza nije dugo potrajala. U međuvremenu, ona je počela da se viđa sa Tatalovićem, što njen bivši dečko nikako nije mogao da prihvati. Zbog toga je on pozvao svoje prijatelje, sa kojima je u sredu uveče u parku u Ulici jedanaeste krajiške divizije u blizini gimnazije "Patrijarh Pavle" zaskočio Aleksandra Tatalovića. Huligani su nesrećnog mladića naočigled A. S. i njegovog druga U. R. prvo brutalno pretukli, a onda izboli nožem - rekao je izvor iz istrage.

Uskoro hapšenje

Nakon ovih saznanja policija je suzila broj osumnjičenih i usmerila istragu, pa se u narednom periodu očekuje da Aleksandrovi napadači budu pohapšeni.

Pristao da otkuca Belivuka i Miljkovića, a moraće da bude s njima na sudu!

- Ponovo je obavljen razgovor sa svedocima ubistva i pregledano je mnoštvo snimaka sigurnosnih kamera. Postoje određeni pomaci u istrazi. Ne mogu da kažem više detalja, ali mogu reći da bi uskoro trebalo očekivati da ovaj slučaj bude rešen - istakao je naš sagovornik, dobro upoznat sa slučajem.

Inače, petorica huligana koja su ubila Tatalovića imala su maske sa likom Gavrila Principa, kakve nose i pripadnici Partizanove navijačke grupe "Principi" Veljka Belivuka! On je, podsetimo, pod plaštom navijačke grupe "Principi" organizovao opasnu koljačku bandu koja je funkcionisala praktično kao ispostava zloglasnog crnogorskog "kavačkog klana" u Srbiji. Belivuk, Marko Miljković i još 28 osoba uhapšeni su 4. februara 2021. i otad su u pritvoru.

Sahrana na Orlovači

Aleksandar Tatalović biće sahranjen danas na groblju Orlovača. Jedan od rođaka ove porodice je rekao da su Aleksandrovi roditelji slomljeni bolom za njihovim sinom i da nemaju snage da govore za medije. Podsetimo, ova porodica je pre petnaestak godina doživeli veliku tragediju, kada im je u saobraćajnoj nesreći poginuo sin koji je u tom momentu šetao sa svojim dekom.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vla

pre 2 godine

Dokle ce sudtstvo ovakve huligane osudjivati na kazne zatvora do tri godine,??? Sve njih pi 5 do 10 godina a onog sto je potegao noz dozivotno, mnoga deca bi bila spasena kao sto ce mnogi razmisliti pre nego potegnu noz, da je moje dete u pitanju taj ne bi vise imao sanse nikad u zivotu da potegne

sledeća vest

Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji
Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji

Nakon jučerašnjih izbora i pobede Srpske napredne stranke, pripadnici romske nacionalne manjine u Srbiji suočavaju se sa pretnjama zbog svoje podrške ovoj stranci. Ovi incidenti predstavljaju ozbiljno kršenje osnovnih ljudskih prava, posebno prava na slobodan politički izbor, koji je svakom građaninu zagarantovan Ustavom Republike Srbije, piše operska diva Nataša Tasić Knežević, čije saopštenje prenosimo u celosti.

03.06.2024

13:31

Vesti

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara
Politika

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara

Ministar kulture Republike Srbije Nikola Selaković i ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović dogovorili su danas, na sastanku u Beogradu, sa ministarkom prosvete i kulture Republike Srpske Željkom Stojičić, realizaciju zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja i naglasili da je nastavak zajedničkog rada u najboljem interesu Republike Srbije i Republike Srpske, kao i srpskog naroda u celini.

03.06.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija