• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

26.03.2022

12:59

BACIO MAČKU U NIŠAVU, PA SE JAVNO IZVINJAVAO! Protiv zlostavjača životinja podneta krivična prijava!

Vesti

BACIO MAČKU U NIŠAVU, PA SE JAVNO IZVINJAVAO! Protiv zlostavjača životinja podneta krivična prijava!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova brzom i efikasnom akcijom identifikovali su i pronašli četrdesetjednogodišnjeg muškarca iz Niša koji se sumnjiči da je u jednom restoranu zlostavljao mačku i bacio je u reku

- Policija će po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu podneti krivičnu prijavu protiv četrdesetjednogodišnjaka zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja – navela je Policijska uprava u saopštenju.

Policija je reagovala nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak surovog zlostavljanja životinje koju osumnjičeni muškarac hvata, dok ga za sada neidentifikovana osoba podstrekava rečima.

- Baci je da vidimo da li ume da pliva! Ovim povodom reagovala je i fondacija „Levijatan“ i najoštrije osudila ovaj čin. Nakon toga se na društvenim mrežama pojavio snimak zlostavljača koji je izjavio žaljenje zbog svog postupka i obećao da to nikada više neće učiniti.

Grupa Nišlija odmah po saznanju za ovaj događaj, pokušala je da pronađe životinju u nadi da je preživela ali za sada nema informacija da li je mačka preživela.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivan

pre 2 godine

Sad na Fb-u upravo ode opljuvavanje lokala u kojem je to dotični uradio. Mislim da će uskoro imati ocenu 1 na svim portalima od google-a pa do Fb-a, nece mu više niko doći. Sledeći put neka baci samog sebe, biće korisnije.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija