• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

26.03.2022

22:52

BILA JE DIVNA OSOBA, POSVEĆENA VERI... Tanja P. koja je ubijena u Nemačkoj sutra će biti sahranjena u rodnom mestu!

Privatna arhiva

Vesti

BILA JE DIVNA OSOBA, POSVEĆENA VERI... Tanja P. koja je ubijena u Nemačkoj sutra će biti sahranjena u rodnom mestu!

Podeli vest

Tanja P. (40) iz Korenite kod Loznice, preminula je u ponedeljak u Frankfurtu, nakon što ju je navodno bivši muž (41) izbo nožem u njenom automobilu na auto-putu, a sutra će biti sahranjena u svom rodnom emstu

Nemački mediji preneli su da je nesretnu ženu kolima, navodno, presreo muškarac sa kojim je bila vezu, "koji nije državljanin Srbije". Osumnjičeni za zločin je odmah uhapšen, dok je teško provređena žena prevezena u bolnicu, gde su se lekari borili za njen život, ali bez uspeha, jer se ispostavilo da su povrede i rane bile smrtonosne.

Izdahnula je posle teške borbe za život u ponedeljak, a osumnjičenom muškarcu je određen pritvor.

Istraga tek treba da odgovori na sve okolnosti tog zločina. U međuvremenu, pojavile su razne glasine. Pored ostalog, pominje se da osumnjičeni nije naš državljanin, a tačno je da je rodom iz Valjeva, pišu Novosti. Spominje se i da mu je, navodno, Tanja završila papire da dođe u Nemačku, gde se ona otisnula pre nekoliko godina. Nema ni pouzdanih informacija da je bila udata za napadača.

- Istina je da je Tanja bila udata za poznatog šabačkog pevača, M. T, sa kojim ima dvoje odrasle dece, sina i kćerku - priča komšija porodice nastradale.

- Ima kćerku u Novom Sadu na fakultetu, a sin u Šapcu radi sa ocem. Tanja je bila divna osoba. Svi su je u kraju voleli. Imala je veliko ljudsko srce, koje je osećalo svačiju muku i kad bi god mogla pomagala je ljudima. Jako je bila privržena porodici u selu, gde joj žive majka i brat.

U selu Korenita, njenom delu uza magistgralni put Loznica-Valjevo, na nekoliko desetina metara od centra susednog sela Brezjaka, u kući njene porodice je tuga. Okupljaju se njeni najmiliji, rodbina, prijatelji, komšije, kumovi. Svi su u neverici.

Bila posvećena veri

Tanja će biti sahranjena u nedelju na gorblju selu Korenita, na samo desetak metara od rodne kuće.

- Ona je bila i dobra majka i dobra rođaka, ćerka, komšinica - pričali su juče u centru sela Brezjaka, kod seoske crkve.

Sveštenik veli da je bila posvećena veri i da je dolazila na liturgije kada je bila u zemlji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija