• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.B./Informer

27.03.2022

10:26

INCIDENT U AUTOBUSU U NIŠU! Tinejdžeri vređali putnike, lomili vrata i sedišta(VIDEO)

MB/Informer

Vesti

INCIDENT U AUTOBUSU U NIŠU! Tinejdžeri vređali putnike, lomili vrata i sedišta(VIDEO)

Podeli vest

Grupa od oko 30 tinejdžera je sinoć oko 23.20 sati izazivala incidet u gradskom autobusu koji se u tom trenutku nalazio na Trošarini u Nišu nedaleko od autobuskog stajališta

Kako nezvanično saznajemo grupa je najpre počla da galami u autobusu. 

Foto: MB/Informer

Tekst potpisa

- Njihovo ponašanje je bilo najblaže rečeno nedelično. Delovali su kao pušteni s lanca. Sve ono što verujem ne smeju da rade kući radili su u tom autobusu. Vikali su na putnike skakali po sedištima, što je vozača nateralo da zaustavi autobus - kaže za Informer očevidac incidenta. 

On je dodao da je vozač pokušao da ih smiri ali uzalud.

- Čovek je pozvao policiju ali su oni tada uz urlike počeli da razvaljuju vrata kako bi ih otvorili. U trenutku kada su stigle patrole policije grupa tinejžera je pobegla iz autobusa - kaže naš sagovornik koji nam je prosledio snimak. 

 

Inače kako objašnjava ovo nažalost nije prvi put da ista grupa pravi slične incidente u ovom delu grada. 

- Svaki put bi policija izlazila na teren ali bi se "junaci" razbežali neposredno pre njihovog dolaska - kaže sagovornik Informera. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
putnica

pre 2 godine

ako je autobus 405.......mogu da razumem jer su vozaci ovog autobusa jako bezobrazni a kada se pozalite na njihovo izivljavanje njihovim sefovima oni ih podržavaju jer su valjda vezom dosli do posla..........kako se prema meni ponasaju ovi vozaci i treba neko da im kaze da ne treba da se izivljavaju na putnicima......ako nece sefovi ima ko hoce........

Gedza

pre 2 godine

Jel slika mongoloid dragan dupeta novinarki n1?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

23. maj - dan odluke! Dok se pripremamo za sednicu u Savetu bezbednosti UN, Kurti divlja po Kosovu!
Live TV

23. maj - dan odluke! Dok se pripremamo za sednicu u Savetu bezbednosti UN, Kurti divlja po Kosovu!

Najnovija vest stigla je iz južne srpske pokrajine. Policija je ušla u ekspozituru Poštanske štedionice u Severnoj Mitrovici. Kolona oklopnih vozila kreće se ka Leposaviću. U emisiji "Info dan" gost je bio Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji koji je govorio o neprestanim napadima na Srbe od strane Vlade Aljbina Kurtija, ali i o potencijalnom donošenju sramne rezolucije o Srebrenici.

20.05.2024

16:20

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija