• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

31.03.2022

10:34

SRBIN UBIJEN U FANCUSKOJ! Ranjenog tokom pljačke na farmi, saučesnici ga izbacili iz kola ispred Hitne pomoći

Vesti

SRBIN UBIJEN U FANCUSKOJ! Ranjenog tokom pljačke na farmi, saučesnici ga izbacili iz kola ispred Hitne pomoći

Podeli vest

Farmer je ispalio dva hica, a jedan je Srbina pogodio u grudi. Kako je kasnije ispričao, pucnjavom se branio jer je osetio da su život njegovog deteta, ali i njegov, ugrožen

Muškarac (35) optužen je da je u petak uveče ubio Srbina (44) koji je upao u njegovu kuću u oblasti Šarante u istočnoj Francuskoj. Srbin je preminuo u bolnici, nakon što su ga njegovi saučesnici izbacili iz automobila ispred službe Hitne pomoći.

Provala se dogodila u petak uveče, kada je četvorka odlučila da upadne na jednu farmu u mestu Longre. U tom trenutku, na farmi se nalazio 35-godišnji muškarac, sa svojom ćerkom starom svega tri godine. Čuvši da se nešto događa na njegovom imanju, dohvatio je pušku i, pošto ih je video, zapucao je u njihovom pravcu.

Prema prvim informacijama iz istrage, farmer je ispalio dva hica, a jedan je Srbina pogodio u grudi. Kako je kasnije ispričao, pucnjavom se branio jer je osetio da su život njegovog deteta, ali i njegov, ugroženi.

Žrtva ove pucnjave, 44-godišnji Srbin, preminuo je kasnije te noći u zdravstvenom centru Rufe. Njega su saučesnici dovezli ispred službe Hitne pomoći kolima, izbacili ga kod ulaza i pobegli u nepoznatom pravcu.

Farmeru je određen pritvor.

Francuski portal leparisien.fr nije precizirao koje su nacionalnosti ostali pljačkaši.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija