• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/novosti

07.04.2022

15:22

DIJANA HRKALOVIĆ NEGIRALA KRIVICU: Ne priznajem nijedno krivično delo, izneću svoju odbranu!

Aleksandar Jovanović Cile

Vesti

DIJANA HRKALOVIĆ NEGIRALA KRIVICU: Ne priznajem nijedno krivično delo, izneću svoju odbranu!

Podeli vest

Bivša državna sekretarka MUP-a Srbije Dijana Hrkalović negirala je danas u Specijalnom sudu optužbe da je iskorišćavanjem svog položaja u MUP-u kočila istrage i procesuiranje kriminalaca.

Ona je kratko rekao da ne priznaje da je počinila krivično delo trgovina uticajem za koje je optužena i da će u nastavku suđenja izneti odbranu.

Isto su učinili i optužni zajedno sa njom, načelnik Odeljenja za specijalne istražne metode Dejan Milenković i bivši načelnik Policijske uprave Novi Sad Milorad Šušnjić.

Branilac Šušnjića zatražio je od suda da, pre nego što on iznese uvodnu reč odbrane, od MUP-a Srbije zatraži da ga oslobodi čuvanja službene tajne, jer će se njegova odbrana zasnivagti i na činjenicmaa koje su službena tajna.

U nastavku suđenja postupajući tužilac za organizovani kriminal Milenko Mandić predočio je koje dokaze namerava da izvede tokom suđenja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sombor

pre 2 godine

Pa kakv je zakon kod nas jos ce ispasti nevina hahahaha kao da nista nezna o tome a lezi na parama a odakle joj sigurno zaradila na posten nacin ovoje tuzno za sve grdane ove zemlje

vojin

pre 2 godine

Hrkalovic na da zasluzuje 5 godina zatvora ona zasluzuje 25 godina sta je sve pocinila i kolioko ubistava se desilo njenom naredbom ovo je bruka za pravosude nikad necemo biti pravna drzava ovo je korumpirana drzava

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija