• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.04.2022

13:40

SUPRUGA SAOPŠTILA RASIMU DA JE NJEGOV KOLEGA BRANKO GOGIĆ POGINUO! Ljajić stalno pitao za njega, EVO KAKO JE PODNEO TRAGIČNU VEST!

Printscreen You Tube

Vesti

SUPRUGA SAOPŠTILA RASIMU DA JE NJEGOV KOLEGA BRANKO GOGIĆ POGINUO! Ljajić stalno pitao za njega, EVO KAKO JE PODNEO TRAGIČNU VEST!

Podeli vest

Rasim Ljajić je saznao tragičnu istinu da je njegov prijatelj i bliski stranački saradnik Branko Gogić poginuo juče u saobraćajnoj nesreći u kojoj je i sam Ljajić zadobio teške povrede

- Supuga je jutros posetila Rasima u Kliničkom centru u Nišu i saopštila mu je najgoru vest da je Branko, koji je imao nepunih 45 godina, poginuo juče na licu mesta. Rasim je i sam slutio da je Branko nastradao, stalno je pitao za njega, ali su mu iznova i iznova odgovarali da ne znaju šta je s njim jer je druga ekipa Hitne pomoći prevezla Branka s mesta nesreće, koja se dogodila nedaleko od Ražnja - kaže izvor.

- Supuga je jutros posetila Rasima u Kliničkom centru u Nišu i saopštila mu je najgoru vest da je Branko, koji je imao nepunih 45 godina, poginuo juče na licu mesta. Rasim je i sam slutio da je Branko nastradao, stalno je pitao za njega, ali su mu iznova i iznova odgovarali da ne znaju šta je s njim jer je druga ekipa Hitne pomoći prevezla Branka s mesta nesreće, koja se dogodila nedaleko od Ražnja - kaže izvor Kurira.

Foto: Informer/D.K.

Ljajić je, inače, polomio nekoliko rebara, ima hematome po glavi, i povrede grudnog koša, ali je svestan, stabilan i nije životno ugrožen. Kontrolni skener mu je rađen jutros i pokazao je da nema nikakvih novih problema, niti ima unutrašnjih krvarenja, niti problema s hematomima, a što je moguće kod poacijenasta koji imaju povrede kao on.

Podsetimo, Ljajić je bio na mestu suvozača i bio je pored auta, kada je stigla Hitna pomoć, a Gogić je bio na mestu vozača. Ljajić je odmah doktorku iz Hitne pomoći pitao da li je Branko živ, a ona ne želeći da mu saopšti najcrnju vest, jer odmah se videlo da je Gogić poginuo na licu mesta, rekla mu je da ne zna i da je druga ekipa preuzela vozača automobila. Vatrogasci sumorali da seku auto da bi izvukli njegovo telo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vatrogasci sekli lim kako bi izvukli Ljajića i Gogića! Automobil probio ogradu, leteo 100 metara i prevrnuo se na krov! Evo šta je mogući uzrok nesreće!
Hronika

Vatrogasci sekli lim kako bi izvukli Ljajića i Gogića! Automobil probio ogradu, leteo 100 metara i prevrnuo se na krov! Evo šta je mogući uzrok nesreće!

Lider Socijaldemokratske partije Srbije i nekadašnji ministar i potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče ujutru oko 9.30 i uu kojoj je poginuo Branko Gogić, v. d. direktora JP "Emisiona tehnika i veze" i Ljajićev partijski kolega i blizak saradnik

11.04.2022

10:06

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija