• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/instagram192

01.05.2022

15:56 >> 16:03

LUDAK ZA VOLANOM! Devojka na prešačkom prelazi ulicu, a onda.. ŠOK! Umalo izbegnuta tragedija!(VIDEO)

printscreen instagram 192

Vesti

LUDAK ZA VOLANOM! Devojka na prešačkom prelazi ulicu, a onda.. ŠOK! Umalo izbegnuta tragedija!(VIDEO)

Podeli vest

Neverovatnu scenu zabeležio je jedan od vozača kada je snimio pešački prelaz i devojku koja je pokušala da ga pređe ali i vozača koji je u najmanju ruku napravio dva prekršaja

Nažalost nije poznato mesto gde je snimak napravljen ali svakako ostavio je svakog ko ga je pogledao u šoku. 

Na snimku se vide dve saobraćajne trake, devojka koja telefonira i prelazi pešački prelaz. U jednom trenutku nailazi automobil kojim upravlja vozač, koji u svoj glavi verovatno ima zamišljenu treću traku i prolzai tik pored nje. Pogledajte šta je devojka uradila, a šta vozač.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Karma

pre 1 godinu

Sto puta sam video slične situacije ... Koliko god da je kriv vozač podjednako je kriva i ta devojka. Priča na mobilni, ni na delić sekunde nije niti zastala pred pešačkim niti je pogledala u levo, da se uveri da nema saobraćaja, nego bezobrazno i glupo izlazi na kolovoz. Na žalost pešaci se veoma često ovako ponašaju i vode se razmišljanjem "ja imam prednost na obeleženom pešačkom prelazu" - da, ali samo ako vozaču daš vremena da se zaustavi i da ti tu prednost ustupi. U suprotnom, ako misliš da si jači od vozila i svoju prednost hoćeš da ostvariš silom, ako izlećeš na kolovoz kao ova muva bez glave, vrlo lako možeš sebi obezbediti prevremenu prednost na lokalnom groblju. Ljudi pamet u glavu, nadležni obrazujte narod o pravilima saobraćaja ...

Milan

pre 1 godinu

Може ли полиција наћи овог дебила, претиче на пуној, на пешачком, умало да убије девојку. Невероватно !

darko

pre 1 godinu

Da tako se gine na pešačkom, vozač ne staje, ali do ovoga nebi došlo da je devojka koja razgovara mobilnim i prelazi preko pešačkog prvo pogledala levo i desno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija