• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: informer.rs/facebook

10.05.2022

11:30

PRIJATELJI SE OPRAŠTAJU OD MLADIĆA UBIJENOG NA BANJICI! Pre dva meseca Luka je postao otac

printscreen

Vesti

PRIJATELJI SE OPRAŠTAJU OD MLADIĆA UBIJENOG NA BANJICI! Pre dva meseca Luka je postao otac

Podeli vest

Prijatelji i članovi porodice opraštaju se od ubijenog Luke Perenčevića na društvenim mrežama

Nepoznati napadač ispalio je šest hitaca u Luku, koji je ostao na mestu mrtav. Članovi njegove porodice i prijatelji jako su teško podneli vest o njegovoj smrti

"Luka Perenčević pođen 1994. godine, bio je komšija koji je odrastao na „Prvaku“ u Bulevaru oslobođenja 86," piše na jednom Fejsbuk Profilu

"Кao mlad momak trenirao je rukomet u rukometnom klubu „Voždovac“ i bio je jedan od talentovanijih za taj sport. Pre dva meseca postao je otac, dobivši sina. O mestu i vremenu sahrane obavestićemo naknadno dopunom ove objave ", navede Lukini prijatelji. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Albanski ekstremisti predvođeni Kurtijem će nastaviti sa udarima! Dvadesetak Srba trenutno živi u Prištini! (VIDEO)
Live TV

Albanski ekstremisti predvođeni Kurtijem će nastaviti sa udarima! Dvadesetak Srba trenutno živi u Prištini! (VIDEO)

Specijalno tužilaštvo takozvane države Kosova podiglo je u ponedeljak optužnicu protiv dve osobe, koje su radile u jedinoj srpskoj ambulanti u Prištini, u koju je Kurtijeva policija u januaru upala i zabranila joj rad. Oni su optuženi zbog sumnje da su se bavili "nedozvoljenim medicinskim aktivnostima". Na ovu temu za Informer, u emisiji "Info jutro", govorio je urednik portala Kosovo onlajn Miloš Garić.

06.06.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija