• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.07.2022

10:36

Inspekcija Ministarstva zdravlja upala u "Balans kliniku" - NEMA DOZVOLU DA SE BAVI MEDICINSKIM USLUGAMA!

printscreen

Vesti

Inspekcija Ministarstva zdravlja upala u "Balans kliniku" - NEMA DOZVOLU DA SE BAVI MEDICINSKIM USLUGAMA!

Podeli vest

Inspekcija Ministarstva zdravlja ušla je u prostorije klinike "Balans medika" i otrkila da je pomenuta klinika zapravo ogranak firme za "spoljnu i unutrašnju trgovinu i usluge" firme KIM EXTRADE DOO

Inspekcija je utvrdila da ova klinika nema nikakvu dozvolu da se bavi medicinskim uslugama, te je podneta prijava za prekršajni postupak protiv pravnog lica, saznaje Blic.

Podsetimo, Milan Đurić preminuo nakon što je pao u komu posle posete kiropraktičaru upravo u ovoj klinici. On je 24. marta ove godine otišao u "Balans mediku" u centru Beograda, da mu nameštaju pršljen "atlas", ali je već u 16.40 sati iz te privatne klinike kolima Hitne pomoći prebačen na Institut za ortopediju na Banjici.

Kako se kasnije utvrdilo, tokom tretmana mu je slomljen prvi vratni pršljen, usled čega je ostao nepokretam. Uveden je u veštačku komu a tri i po meseca kasnije preminuo je na ovom Institutu 9. jula. Praktično nije imao nikakve šanse.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija