• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.07.2022

08:41

JEDNA OSOBA STRADALA U POŽARU U NIŠU! Vatrogasci sekli drveće da priđu stanu! (VIDEO)

prinstscreen/Instagram

Vesti

JEDNA OSOBA STRADALA U POŽARU U NIŠU! Vatrogasci sekli drveće da priđu stanu! (VIDEO)

Podeli vest

Jedna osoba stradala je u požaru koji je sinoć oko 23.30 sati izbio u Ulici palih boraca u Nišu

Kako nezvanično saznajemo požar je izbio u potkrovlju zgrade a vatrogasci su imali prioblema da priđu prozoru da bi ugasili požar. 

Foto: prinstscreen/Instagram

 

- Sumnja se da je požar izazvala sveća jer, navodno u stanu nije bilo struje. U svakom slučaju Vatrogasci su ubrzo nakon dojave stigli i lokalizovali ga kako se ne bi širio na stanove ispod njega, jer je goreo stan koji je u potkrovlju. Nažalost jedna osoba je nastradala, pretpostavlja se da je reč o stanaru koji je živeo u stana u kom je buknula vatra - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Kako su naveli stanari okolnih zgrada vatrogasci su imali problem da lestvama priđu stanu koji je goreo.

- Drveće je napravilo problem prilaska vatrogascima. Nažalost nisu uepli da spasu jednu osobo čije je telo izneto iz zgrade - rekao je naš sagovornik. 

O kakvom je požaru bio reč svedoči snimak koji je objavljen na društvenoj mreži instagram 192 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija