• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

25.07.2022

14:09

NESREĆA NA GRADILIŠTU: OBRUŠIO SE ZID! Ima i povređenih radnika

D. K.

Vesti

NESREĆA NA GRADILIŠTU: OBRUŠIO SE ZID! Ima i povređenih radnika

Podeli vest

​Dvojica radnika povređena su jutros prilikom urušavanja potpornog zida na gradilištu na uglu ulica Pantalejske i Nišavske u Nišu.

Obojica su zadržana na lečenju u niškom Univerzitetskom kliničkom centru i, mada imaju brojne povrede, nisu životno ugroženi.

Foto: D. K.

- Nakon završene dijagnostke i pregleda od strane lekara svih specijalnosti, utvrđeno je da je pacijent N.Z. rođen 1997. godine iz Leskovca, zadobio povredu lica, gornje i donje vilice nosnih i jagodične kostii otvoreni prelom leve potkolenice. Prebačen je u jedinicu intenzivnog lečenja na Klinici za anesteziju.  Pacijent I.S., rođen 1990. iz Aleksinca ima nagnječenje grudnog koša i levog skočnog zgloba. Pregledali su ga ortoped, grudni i opšti hirurg i zadržan je na odeljenju za opservacije Urgentnog centra Niš kako bi bio propraćen – saopštila je ova zdravstvena ustanova.

Foto: D. K.

 

 Policija je obavila uviđaj, obaveštena je Inspekcija rada a uzrok nesreće se utvrđuje. Na telefon investitora naveden na tabli na mestu izvođenja radova, niko se nije javljao. Kako je navedeno, na tom mestu treba da nikne šestospratni  stambeno poslovni objekat .

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija