• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.M.

26.07.2022

14:44

NA DUŠIČINOJ SAHRANI PORODICA OGORČENA NA BAHATOG VOZAČA! Neće dozvoliti da se nekažnjeno izvuče?!

I.M

Vesti

NA DUŠIČINOJ SAHRANI PORODICA OGORČENA NA BAHATOG VOZAČA! Neće dozvoliti da se nekažnjeno izvuče?!

Podeli vest

Na gradskom groblju u Lučanima danas je sahranjena Dušica Ikodinović (40) čiji nestanak je prijavljen u petak, a telo nesrećne žene pronađeno dva dana kasnije

Danas je u Čačku uhapšen S.D. (44) iz okoline Lučana pod sumnjom da je u nedelju na putu Lučani - Guča automobilom udario nesrećnu ženu, koja je od zadobijenih povreda preminula.

Njeno beživotno telo su u nedelju pronašli vatrogasci-spasioci, u šipražju pored puta, u selu Lis. Prema saopštenju MUP-a on se sumnjiči da je upravljajući audijem naleteo na ženu, a potom pobegao sa mesta nesreće.

Porodica Dušice Ikodinović je ogorčena je na postupak vozača. Njena sestra kaže da će se porodica pridružiti krivičnom gonjenju bahatog vozača, ako se dokaže da je on automobilom ubio i pobegao sa lica mesta.

Foto: Printscreen

 

- Mi smo šokirani ovim saznanjem, gde će mu duša, takav u sebi ljudskosti nema. Taj što je to uradio srce nema, pa kako je mogao da pobegne i ostavi devojku!?

Možda bi i preživela da je prišao, ili bar anonimno pozvao pomoć, ovako smo je pronašli posle dva dana - priča Danijela Tomić, rođena sestra nastradale devojke, koja je o njoj godinama brinula.

Foto: Printscreen

Ovde je pronađeno njeno telo

- Nećemo dozvoliti da bahati vozač prođe nekažnjeno. Mi smo danas Dušicu sahranili, a kada se sve ovo završi i utvrde činjenice, pridružićemo se optužnici. Pritom, mi nemamo saznanja na koji je način Dušica izgubila život.

Iz policije su nam samo telefonom javili da je obdukcija završena i da možemo doći da preuzmemo telo. Nalaz obdukcije nam niko nije saopštio, sve informacije dobijamo iz medija - rekla je Danijela.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija