• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. T.

31.07.2022

16:02

DVOJE DECE JE OSTALO BEZ MAJKE! Blaženka se borila za njih! Bila je dobra majka i sjajna babica! GLAVNA SESTRA IZ "NARODNOG FRONTA" O POKOJNOJ KOLEGINICI

printscreen

Vesti

DVOJE DECE JE OSTALO BEZ MAJKE! Blaženka se borila za njih! Bila je dobra majka i sjajna babica! GLAVNA SESTRA IZ "NARODNOG FRONTA" O POKOJNOJ KOLEGINICI

Podeli vest

Zaposleni u porodilištu Narodni front slomljeni su od bola od kako su saznali da je njihova koleginica, babica Blaženka J. (39) brutalno ubijena sinoć u Batajnici. Nesrećnoj ženi je presudio njen suprug Čedomir J. (43)

Blaženkine kolege ne mogu da veruju da je stradala tako dobra žena. Kako navode, bila je požrtvovan i dobar radnik, borila se za svoju porodicu iako je umela da se požali da ima probleme u braku.
- Blaženka i ja smo radile zajedno poslednjih 10 godina. Ona je bila jedna dobra, vredna i plemenita žena. Požrtvovana majka! Borila se za svoje dvoje dece, radila je i privatno. Kolegama je uvek izlazila u susret, svakom je htela da pomogne da uskoči. Bila je veliki čovek - kaže za Informer Ljiljana, glavna sestra odeljenja na kom je pokojna Blaženka radila.

Foto: facebook/printscreen

Pokojna Blaženka

Ona dodaje da su nesrećnu ženu svi voleli i da su zanemeli kada su čuli da je sinoć ubijena u Batajnici. 
- Obožavale su je i pacijentkinje i doktori i druge medicinske sestre. 
Za tragičnu vest Ljilja je saznala samo nekoliko sati nakon što se tragedija dogodila.
- Sinoć su mi odmah javili i nisam mogla da dođem sebi. Bila sam u šoku. Ona je trebala danas da radi prvu smenu i ja sam došla sada da je zamenim. Volela bih da je menjam zbog neke lepe stvari, a ne zato što je više nema. 

Na pitanje da li se Blaženka žalila da je suprug maltretira, glavna sestra Ljilja odgovara.
- Iskreno, svi mi imamo probleme i nesluglasice. Govorila je samo da su imali prepirke, da su se posvađali, ali nije mi nikada rekla da je tuče i maltretira. Dvoje dece je ostalo bez roditelja. Ćerka joj je tek napunila 18 godina, a sin treba sada da krene u peti razred. Velika je to tuga. Mnogo nam je teško. Trebaće nam vremena da dođemo sebi - kaže sestra Ljilja za Informer.

CRNI JUL! Prvo ostali smo bez Maje, a sada i bez Blaženke

Foto: Informer

Glavna sestra Ljilja kaže da joj je veoma teško što je čak dve koleginice izgubila na isti način. Pre pet godina suprug je ubio Maju Đ. i njihovog sina ispred Centra za socijalni rad Rakovica, a sada je istu sudbinu doživela još jedna medicinska sestra iz Narodnog fronta. 

- Pre dve, tri nedelje, tačnije 12. jula se navršilo pet godina od kako je ubijena naša koleginica Maja ispred Centra za socijalni rad. Evo, sada smo ostlai i bez Blaženke. Njih dve su zajedno radile, poznavale su se. Mnogo mi je teško što ih je sačekala ista sudbina. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji
Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji

Nakon jučerašnjih izbora i pobede Srpske napredne stranke, pripadnici romske nacionalne manjine u Srbiji suočavaju se sa pretnjama zbog svoje podrške ovoj stranci. Ovi incidenti predstavljaju ozbiljno kršenje osnovnih ljudskih prava, posebno prava na slobodan politički izbor, koji je svakom građaninu zagarantovan Ustavom Republike Srbije, piše operska diva Nataša Tasić Knežević, čije saopštenje prenosimo u celosti.

03.06.2024

13:31

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)
Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)

Na lokalnim izborima u Jagodini ubedljivu pobedu odnela je lista “Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić – SPS” sa 56,98% glasova, druga je lista “Aleksandar Vučić – Jagodina sutra” 25,47 %, treća “Maja Radojičić – Jagodina zaslužuje bolje” sa 6,49 % i četvrta “Mi snaga naroda – prof dr Branimir Nestorović” sa 4,07%, dok ostale dve liste nisu prešle cenzus. “

03.06.2024

12:17

Vesti

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini
Politika

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini

Delegacija Narodne skupštine Srbije doputovala je danas u Peking, gde će učestovati na Četvrtom sastanku Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa (SK SKNK), jednog od najvažnijih organa vlasti u Narodnoj Republici Kini.

03.06.2024

11:41

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Hit scena! Posvađao se sa devojkom pa predao meč!
Tenis

Hit scena! Posvađao se sa devojkom pa predao meč!

Australijski teniser Bernard Tomić (31) predao je meč Japancu Juti Šimicuu na turniru Litl Rok open u Arkanzasu pri vođstvu protivnika 1:0 u setovima. Ono što je obeležilo ovaj meč jeste zanimljiva scena koja je viđena, kada je Tomić ušao u raspravu sa svojom devojkom Keli Hanom!

03.06.2024

12:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija