• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.08.2022

17:48

ODREĐEN PRITVOR MANIJAKU ZBOG NAPADA NA STARICU! Upao u njenu kuću tukao je i pokušao da siluje!

Vesti

ODREĐEN PRITVOR MANIJAKU ZBOG NAPADA NA STARICU! Upao u njenu kuću tukao je i pokušao da siluje!

Podeli vest

"Meštanin zatekao scenu u kojoj mlađi komšija pokušava da je siluje"

Muškarac G. P. (39) iz sela u okolini Loznice koji je uhapšen zbog sumnje da je pokušao da siluje, a zatim i pretukao staricu (82) u noći između nedelje i ponedeljka u njenoj porodičnoj kući, saslušan je pred Višim javnim tužilaštvom u Šapcu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

On se sumnjiči da je, tokom večeri u ponedeljak, ušao u kuću osamdesetdvogodišnje žene u okolini Malog Zvornika, zadao joj više udaraca i pokušao da je siluje.

Kako se saznaje, drama se odvijala u jednom od sokaka sela Brasine, nadomak Zvornika.

Starica i duplo mlađi meštanin su komšije. Navodno, od ranije, imaju neke nerazjašnjene imovinsko-pravne odnose. Osumnjičeni je "otišao kod starice i posle udaranja, kako je je navela policija, pokušao je da je siluje".

- Starica se žustro borila protiv kabadahije i nasilnika, jaukala je i zapomagala, što je, srećom, čuo komšija, koji je pretrčao kod starice kući i zatekao scenu u kojoj mlađi komšija pokušava da je siluje - pričaju meštani.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija