• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.08.2022

11:59

SASLUŠAN VOZAČ AUTOBUSA IZ SOMBORA, tereti se za teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja

printscreen

Vesti

SASLUŠAN VOZAČ AUTOBUSA IZ SOMBORA, tereti se za teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja

Podeli vest

Vozaču M. Ž. (57), koji je upravljao autobusom koji je sleteo sa auto-puta kod Leskovca, određen je pritvor nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu, a ovim povodom oglasilo se i tužilaštvu

U saopštenju se navodi da je vozač osumnjičen da je počinio teško delo portiv bezbednosti javnog saobraćaja.

- M.Ž. iz Stanišića, u Sombor, koji je po odobrenju Osnovnog javnog tužioca, zadržan zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saslušan je, a nakon toga predložen je pritvor. Sudija Osnovnog suda u Leskovcu prihvatio je predlog i odredio pritvor vozaču autobusa - navedeno je ozmeđu ostalog u saopštenju.

Foto: D. K.

 

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u nedelju na auto-putu kod mesta Pečenjenevci, u kojoj je stradala Nina Nićiforović (34), turistički vodič iz Novog Sada, kada se prevrnuo autobus koji je vraćao turiste iz Grčke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija