• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

24.08.2022

11:33

PRODUŽEN PRITVOR OSUMNJIČENOM ZA UBISTVO BLEKIJA! Nasmrt ga pretukao kada svirač nije imao dovoljno novca da mu da!

Instagram

Vesti

PRODUŽEN PRITVOR OSUMNJIČENOM ZA UBISTVO BLEKIJA! Nasmrt ga pretukao kada svirač nije imao dovoljno novca da mu da!

Podeli vest

Pritvor Ž. R. (21) iz Žablja, koji se tereti za ubistvo poznatog novosadskog uličnog svirača Kristijana Kostića Blekija, produžen je do 18. oktobra

Ovo znači da će on na glavni pretres koji je zakazan za 12. septembar biti doveden iz pritvora.

Optuženom preti najmanje 10 godina zatvora, ali mu u skladu sa zakonom može biti izrečena i kazna doživotnog zatvora.

Foto: Privatna arhiva

Kristijan Kostić Bleki

Prema nezvaničnim informacijama, optuženi Ž. R. negirao je delove optužnice, ali ne i samo krivično delo koje mu se stavlja na teret. Njegova odbrana biće izneta u nastavku postupka.

Kristijan Kostić Bleki na svirep način je ubijen 9. februara ove godine u Kosovskoj ulici. Optuženi mladić je od ovog uličnog svirača prvobitno zahtevao novac, a nakon što nije bio zadovoljan sumom koju mu je Kostić dao (tvrdeći da kod sebe više novca nema), Ž. R. ga je tukao gotovo do smrti.

Bleki je od posledica povreda preminuo u Urgentnom centru, a Ž. R. je istog dana uhapšen, od kada je u pritvoru.

Novosađani su se danima opraštali od uličnog svirača, kog je veliki deo grada poznavao sa ulice. Kako je portal 021.rs nedavno otkrio, još uvek nije bilo nikakve konkretizacije ideje da se ubijenom Blekiju podigne spomen-klupa u znak sećanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija