• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.08.2022

17:05

GORAN NIJE NI SLUTIO DA GA SMRT VREBA! Provodio se po hrvatskom primorju, a ubica je za to vreme PRATIO SVAKI NJEGOV KORAK

printscreen

Vesti

GORAN NIJE NI SLUTIO DA GA SMRT VREBA! Provodio se po hrvatskom primorju, a ubica je za to vreme PRATIO SVAKI NJEGOV KORAK

Podeli vest

Ubica je danima pratio i posmatrao Gorana Vlaovića, pre nego što ga je ubio na hrvatskom ostrvu Pag u ranim jutarnjim satima

Motiv likvidacije nije preciziran, mada postoji dosta spekulacija na tu temu.

Prema naši saznanjima Vlaović se danima provodio po klubovima na Pagu, gde su njegovo društvo tretirali kao VIP goste.

- Bili smo na odmoru - rekla je ranije za Informer.rs njegova devojka Dragana Banić, koja kako je objasnila nije videla trenutak napada.

Foto: printscreen

 

Za to vreme nije ni slutio da svaki njegov korak prati ubica.

Duško Tanasković iz Kragujevca, ubrzo je uhapšen zbog sumnje da je izvršio brutalnu likvidaciju. Kako su mediji izveštavali on je od ranije poznat istražnim organima. Tanasković se navodno dovodi u vezu s još jednom likvidacijom u Crnoj Gori – ubistvo Milića Minje Šakovića.

Takođe, sumnja se da je Tanasković imao pomagača, ali zasad nije poznato ko bi to mogao biti.

Motiv likvidacije se još uvek utvrđuje, te se ispituje da li je zločin samo nastavak rata klanova koji proteklih godina bukti u regionu.

Foto: printskrin/fejsbuk/zadarski.hr

 

Reč je o sukobu između škaljarskog i kavačkog klana, tom kog je ubijeno više od 50 osoba.

Goran Vlaović ubijen je na ostrvu Pag u Hrvatskoj u četvrtak rano ujutro ispred kluba. Ubica mu je prišao i pucao mu u glavu. Ranjeni mladić je odmah pao, te su mu pritrčali svi koji su bili u blizini, pokušali su da mu pomognu do dolaska hitne pomoći. Vlaović je preminuo na putu do bolnice. 

U međuvremenu osumnjičeni za ubistvo se, prem ajednoj verziji vratio na mesto zločina pa je uhapšen,a prema drugoj policija ga je uhapsila dok je pokušavao da pobegne. Nakon hapšenja branio se ćutanjem. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31