• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.09.2022

19:42

BOLESNO! Na društvenim mrežama KUKAO, TRAŽIO LJUBAV I ŽENU ZA BRAK, A ONDA JE IZBO LJILJANU!? Ovo je Robert za kojim se traga u Subotici!

printscreen

Vesti

BOLESNO! Na društvenim mrežama KUKAO, TRAŽIO LJUBAV I ŽENU ZA BRAK, A ONDA JE IZBO LJILJANU!? Ovo je Robert za kojim se traga u Subotici!

Podeli vest

Za Robertom Velimirovićem traga čitava subotička policija zbog sumnje da je nasmrt izbo bivšu suprugu Ljiljanu

On je, kako se sumnja, nešto pre 14 časova došao u stan u ulici Srgeja Jesenjina broj 23, gde je živela njegova bivša supruga sa svojom majkom, Robertovom nekadašnjom taštom, i na njene oči je izbo. Nesrećna žena je izdahnula od posledica ubadanja, a ubica je pobegao. 

Foto: N. Đ./Informer

Ulaz u zgradu gde je ubijena Ljiljana Velimirović

Komšije kažu da Robert i Ljiljana dugo nisu bili u braku. Za njega kažu da je alkoholičar, a Ljiljanu opisuju kao vrednu ženu, koja je uvek bila nasmejana, odškolovala je kćer u Londonu, a ovo leto je, kako kažu, putovala i uživala.

Strašno. U trenutku ubistva u stanu je bila i njena majka. Ljiljana se tu doselila kada se razvela od supruga, a komšije navode i da je njen suprug došao da se pomire. Verovatno nesrećnica nije želela, pa je on ubio. Ljilja je radila u fabrici čipke, a imaju i veliku ćerku - kažu komšije.

Žalio se na društvenim mrežama i tražio ženu za brak?!

Foto: printscreen

Robert Velimirović

Na Fejsbuk profilu Roberta Velimirovića pronašli smo post u kojem se on žalio kako je teško pronaći ljubav. 

"Teško je naći ljude koje će te voleti bez obzira na sve...", napisao je Robert. 

Foto: printscreen

Žalio se

NAJNOVIJI DETALJI UBISTVA U SUBOTICI: Robert pokušao da se pomiri sa Ljiljanom, PA JE IZBO PRED MAJKOM?!

Takođe, on je član brojnih grupa za ćaskanje i upoznavanje, pa se u jednoj od njih, koja je naslovljena "Tražim ozbiljnu ženu za brak", oglasio, verovatno, kako bi pronašao novu ljubav?! 

Foto: printscreen

Tražio ženu za brak...

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 1 godinu

Jao majko moja pogledaj samo tu facu alkosa pa vidi se kakav je i po slici

Dragan

pre 1 godinu

Slazem se sa vama... Nesto se vidi i na faci coveka..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija