• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/presseportal

23.10.2022

14:59

DVOJICA SRBA I ITALIJAN UHAPŠENI U KELNU! Uhvaćeni dok su obijali automobil

Vesti

DVOJICA SRBA I ITALIJAN UHAPŠENI U KELNU! Uhvaćeni dok su obijali automobil

Podeli vest

Dvojicu srpskih državljanina, starosti 18 i 22 godine, i jednog Italijana (25) uhapsila je nemačka policija dok su pokušavali da ukradu jedno vozilo u Kelnu

Krađu vozila primetio je jedan od građana Kelna koji je jutros oko četiri sati čuo buku oko vozila. 

- On je obavestio policiju koja je ubrzo došla na parking. Brzom reakcijom policije obijači vozila uhvaćeni su na delu. Prilikom hapšenja kod njih je pronađen i alat kojim su obijali vozila - navode nemački mediji. 

Naime, u njihovom vozilu "reno klio" pronađena je kutija u kojoj je između ostalog bila i bušilica. 

- Nakon hapšenja utvrđeno je da su osumnjičeni odranije poznati policiji po imovinskim deliktima. Takođe sumnja se i da su oni odgovorni i za krađu koja se dogodila sat vremena ranije - piše nemački "presse portal".

Uhapšeni su sprovedeni u policijsku stanicu i sutra bi trebalo da budu kod sudije za prekršaje. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija