• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.D.

08.11.2022

16:02

UŽASNI DETALJI ZVERSKOG MUČENJA LAZARA VUKIČEVIĆA! Srđan Lalić bez ustručavanja opisao kako je upao u klopku i ZAVRŠIO U KLANICI U RITOPEKU

printscreen

Vesti

UŽASNI DETALJI ZVERSKOG MUČENJA LAZARA VUKIČEVIĆA! Srđan Lalić bez ustručavanja opisao kako je upao u klopku i ZAVRŠIO U KLANICI U RITOPEKU

Podeli vest

Lalić je svedočio i o ubistvu Lazara Vukićevića koje se dogodilo 14. oktobra 2020. godine, ali je prvo govorio o Milu Raduloviću Kapetanu

- Objasnio bih događaje koji su se desili pre tog 14. oktobra. Pišta je imao celu svoju ulogu Trojanskog konja u škaljarskom klanu i bio je nagrađen sa milion evra. On je uspeo da namami Mila Radulovića sa pričom da se okume i namamio ga je u vikendicu. Tu došli Radulović, Hodžić i Adis Spahić. 

Spahić je tu slučajno završio i on tu nije bio zvanično pripadnik škaljarskog klana.

Janković je imao hekler, Veljko pištolj. Hodžić je potegao pištolj i oni su zapucali, Gledao sam slike uživo taj dan. Radulovića i Spahića su vezali i kada su shvatili da Spahić nije neka bitna karika i njega su usmrtili. Mileta su držali živog. 

Miljković skretao pažnju

Tokom svedočenja u jednom trenutku Lalić se okrenuo da vidi kako Miljković izlazi iz prostorije. 

Marko nMiljković je zamolio advokata da ne prekida Lalića: "Sve što on misli da treba da priča neka priča"

 

Kada je izvršena otmica Radulovića koji je držan u životu dva i po meseca i tako su se ostvarili kontakti sa svim pripadnicima. I sa Vukotićem i sa Vodkom, koji je čovek Luke Bojovića.

Vukičević naseo na varku da je Belivuk otet

Preko Radulovića smo došli do oružja, novca. On je učestvovao u namamljivanju ljudi. 

Radulović je ubijen kablom, snimljen je kako priznaje dela koja je počinio.

Tog dana preko Radulovića je namaljen Vukićević i pokušan Šarac sa pričom kako Miletovi ljudi treba da otmu Belivuka i da oni treba da dođu da ga muče.

Mašinu odneli na peskiranje da uklone tragove

Nakon izvršenja ubistva Lazara Vukićevića mašina je rasklopljenja nakon čega je Draganić nosio na peskiranje. Tako bi se uklonili tragovi. Pre ubistva Vukićevića mašina za mlevenje je bila u garaži, a posle toga u skrivenom prostoru.

Šarac je prvo prihvatio, Obojica su trebala da budu isti dan oteta. Međutim Šarac se vrlo brzo predomislio, dok je Lazar imao poverenja i prihvatio.

Kada je Vukićević otet i prišao kući u Ritopeku Draganić je otvorio kapiju. Vukićević pošto se auto zaustavio otvorio je vrata i krenuo da izlazi iz vozila. Tu je bio Miloš Budimir, ja nisam video da Vukićević drži pištolj koji je krio iza ranca. Lazar je pucao, mislili smo da je Budimir pogođen. Ja sam skočio na Lazara, pao sam preko njega, držao rukom ruku kojom on drži pištolj.

Apelovao sam na druge, Draganić nije reagovao ali su drugi krenuli da ga šutiraju i gaze po glavi. To je trajalo par sekundi kada sam shvatio da ne drži pištolj čvrstu uzeo sam pištolj. Lazar je prebijen do nesvesti.

Lazar je prebijen do nesvesti, ali mučenje je tek usledilo

Tu dolazi Marko Budimir. Miloš i ja mu vezujemo lisice na ruke. Lisice su bile kineske pa su pukle. Miloš uzima građevinski čekić i na desnoj ruci mu je slomio nekoliko prstiju.. Njemu tu izlazi još krvi iz glave. Draganić donosi kvalitetnije lisice. Sivom trakom mu vezujemo noge oko članka i unosimo ga u prostoriju. 

Foto: Insajder/Marko Đoković

 

Pola sata se Đurić zadržao. Miloš Budimir mu dršku od metle gura u anus. Lazar je vrlo brzo došao svesti. Isputujemo ga o škaljarskom klanu. Puštamo mu poruke od Veljka i Marka. U cilju ispitivanja smo ga udarali strujnim kablom. Nije reagovao na te udarce, sve vreme je krvario iz glave i ruke. Čini mi se da je bio u nekom šoku, mrmljao je pominjao je Arsu sa Čubure, kako je prišao škaljarskom klanu u strahu za svoj život od Nikole Vušovića. Udaran je po celom telu. Nije bilo reakcije, facijalne ekspresije.

Posle zverskog mučenja, zadavljen strujnim kablom

Kako bi ga povratili polivali smo ga vodom iz creva. Polivanjem vode smo mu onemogućavali disanje. Par puta je zagrizao crevo. Miloš Budimir je uzeo lopatu i udario ga par puta u glavu. Vukićević je tu bio bled. Nekoliko minuta ga niko nije udarao. Ja sam ga ogrnuo duksom  misleći da možda nije hipotermija. Zgrčio mu se lice, raširile zenice i nije davao znake života. Nismo znali da li je mrtav ili živ.

Budimir je uzeo strujni kabal i ja i on smo svako na svoju stranu vukli. Nije davao nikakve znake. Za svaki slučaj Miloš Budimir ga je za svaki slučaj pričvrtio za stolicu i radijator. Miloš, Marko Budimir i ja smo otišli u kuću na sprat, tamo smo prenoćili a Draganić je došao ujutru i nas četvorica smo uništili telo po istom principu kao i u drugim delima. I spustili se do reke izručili sadržaj u reku i otišli kući- mislim da je to to vezano za ovo krivično delo prešao bih na sledeće - rekao je Lalić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kriveljan

pre 1 godinu

Šta misliš, kako se treba ophoditi prema prokletim dušama koje kriju istinu o kriminalcima (Aleksandar Vidojević) koji terorišu i pljačkaju narod Srbije?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda
Politika

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda

U pokušaju da pred grčkim i srpskim narodom i širom evropskom javnošću drsko prikrije inkriminišuće činjenice o eklatantnim prekršajima režima premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, izvestilac Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za prijem tzv. Kosova Dora Bakojani je preduzela još jedan sramotan korak, izjavio je danas ambasador Srbije u SAD Marko Đurić.

01.05.2024

18:11

TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija