• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

24.11.2022

16:54

NEMANJA UPUCAN U NOGU I LEĐA IZ OSVETE? Novi detalji mafijaške sačekuše u naselju Resnik!

Vesti

NEMANJA UPUCAN U NOGU I LEĐA IZ OSVETE? Novi detalji mafijaške sačekuše u naselju Resnik!

Podeli vest

Nemanja S. (30) teško je ranjen ispred kuće svoje devojke. Sumnja se da je reč o osveti jer je Nemanja S., navodno, povezan sa pucnjavom u Beogradu u kojoj je ranjen jedan mladić početkom novembra

Beograđanin Nemanja S. (30) teško je ranjen sinoć u naselju Resnik, kada ga je nepoznati napadač izrešetao po leđima, nogama i zadnjici!

Sumnja se da je reč o osveti jer je Nemanja S., navodno, povezan sa pucnjavom u naselju Veljko Vlahović početkom novembra, kada je teško ranjen jedan mladić.

Devojka iz rijalitija

Kako nezvanično saznajemo, Nemanja S. je napadnut u sredu oko 20.40 časova ispred kuće svoje devojke.

- Parkirao je auto i uputio se ka kapiji, kada mu je s leđa prišao napadač i ispalio u njega četiri metka. Ranjeni Nemanja S. je pao pored kapije, u lokvi krvi, a napadač je pobegao BMW-om. Devojka ranjenog mladića čula je pudnjavu i njegove jauke i pozvala je Hitnu pomoć, a lekarska ekipa ga je prevezla u bolnicu, gde su mu konstatovane povrede opasne po život - rekao je naš izvor blilzak istrazi.

Naš sagovornik napominje da ovde najverovatnije nije reč o opomeni i da je napadač pucao u Nemanju S. s namerom da ga ubije.

- Prve informacije iz istrage ukazuju da je motiv za pucnjavu osveta, pošto postoje indicije da je Nemanja S. bio povezan sa pokušajem ubistva jednog mladića početkom novembra u naselju Veljko Vlahović. Tada je taj mladić upucan sa deset metaka ispred zgrade u kojoj živi, ali je pukom srećom uspeo da preživi - kazao je naš izvor.

Inače, devojka ranjenog Nemanja S. je ranije učestvovala u jednom rijalitiju, a njene komšije kažu da su ispred njene kuće često parkirani skupi automobili.

- U sredu uveče čuli smo sedam ili osam hitaca, a kasnije smo saznali da je ranjeni mladić pogođen sa četiri metka. Ne poznajem tog mladića, ali video sam ga nekoliko puta u prolazu kad je dolazio kod moje komšinice - rekao je komšija.

Dobro poznat policiji

Inače, Nemanja S. dobro poznat policiji i bio je deset godina u zatvoru zbog pokušaja ubistva. Kaznu je odslužio početkom 2021., ali je brzo upao u novu nevolju. Naime, u julu mesecu iste godine navodno je pretukao devojku u Grčkoj, a njena sestra je tada pozvala našu policiju i prijavila Nemanja S. da u dvorištu njihove porodične kuće u Resniku krije oružje.

Policija je tada pretražila dvorište devojke Nemanja S. i pronašla zakopana tri pištolja i 300 metaka. Međutim, ona je rekla policiji da to oružje ne pripada njenom dečku, već njoj. Tada je policija protiv oboje podnela krivične prijave. 

Potraga za napadačem

Policija traga za automobilom BMW kojim je napadač pobegao nakon pucnjave. Informacije do kojih je policija došla govore da je osumnjičeni imao pomagača, koji ga je upravo čekao u tom autu, nakon čega su zajedno pobegli.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija