• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Više javno tužilaštvo

14.12.2022

13:32

POKRENUTA ISTRAGA ZA UBISTVO U POKUŠAJU! Zvali ga da izađe ispred zgrade u Obrenovcu pa zapucali

Informer

Vesti

POKRENUTA ISTRAGA ZA UBISTVO U POKUŠAJU! Zvali ga da izađe ispred zgrade u Obrenovcu pa zapucali

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Beogradu donelo je danas naredbu o sprovodjenju istrage protiv Slavka Đ. (30) i Miodraga Z. (21) zbog sumnje da su sa još dva, za sada nepoznata muškarca, 12. oktobra u Obrenovcu pokušali da ubiju S.T. (28) zbog nesuglasica iz prethodnog perioda

Slavko Đ. je danas saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gde se branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.
 

- Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da osumnjičenom odredi pritvor kako ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo. Miodrag Z. je u bekstvu, pa će tužilaštvo pored određivanja pritvora, sudiji za prethodni postupak predložiti da donese i naredbu da se za njim raspiše poternica - saopštilo je tužilaštvo. 

Foto: Informer

 

Slavku Đ. i Migragu Z. se na teret stavlja krivično delo Ubistvo u pokušaju u saizvršilaštvu.

-  Sumnja se da je Slavko Đ. u ponedeljak oko 16:25 u Obrenovcu pozvao oštećenog telefonom i tražio od njega da siđe ispred zgrade u kojoj živi, na šta je on pristao i izašao ispred zgrade. Slavko DJ. je bio na parkingu u crnom džipu koji je vozio Miodrag Z, sa još dva NN lica, pa kada ih je oštećeni sve uočio dao se u beg trčeći između zgrada, a okrivljeni su potrčali za njim - navelo je tužilaštvo i dodalo da je jedan od osumnjičenih ispalio projektil u pravcu S.T, a potom su se sva četvorica vratila u vozilo i napustili lice mesta. 

 S.T. tom prilikom, kako smo ranije izveštavali nije povređen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija