• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

25.12.2022

12:53

"Nema više našeg dragog saborca! Ubijen je jedan od nas", prijatelji se opraštaju od momka kog je ubio otac

Facebook

Vesti

"Nema više našeg dragog saborca! Ubijen je jedan od nas", prijatelji se opraštaju od momka kog je ubio otac

Podeli vest

Od mladića Aleksandra B. (26) kojeg je juče u selu Lešje kod Paraćina, ubio kuhinjskim nožem otac Živorad B. (55) u dvorištu porodične kuće opraštaju se se na Fejsbuku u grupi "Odrbanimo planinu Babu" čiji je bio član.

- Nema više našeg dragog saborca! Ubijen je jedan od nas, čovek koji je svim srcem podržavao borbu za planinu Babu! Tuga u našim srcima je ogromna, čuvaj nas odozgo dragi naš Aleksandre. Udruženje Odbranimo planinu Babu želi da izrazi saučešće svim bliskim prijateljima i familiji. Počivaj u miru borče naš dragi - napisali su.

Mnogi su u komentarima ispod objave izjavili saučešće i izrazili neizmernu tugu zbog prerano ugašenog života mladog Aleksandra.

Po objavama koje je delio sa profila "Čuvari Petruške krajine", može se zaključiti da je bio veliki ljubitelj prirode i ptica o kojima je delio razne zanimljivosti i fotografije.

Foto: Facebook

Podsećamo, stravična porodična tragedija dogodila se juče kada je Živorad B. (55) izbo sina Aleksandra B. (26) u dvorištu porodične kuće, u selu Lešje kod Paraćina.

- Njih dvojica se svađaju godinama. U toj kući je bilo i ranije incidenata. Komšije su često zvale policiju. Živorad je zbog nesloge sa sinom, sumnja se, svu imovinu prepisao drugoj osobi iz familije i, prema prvim nepotvrđenim saznanjima, oko toga je sada izbila sada svađa - kaže sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Otac je ubrzo nakon ubistva lično pozvao telefonom policiju i rekao da je ispred kapije porodične kuće u Lešju ubio svog sina. Paraćinska policija odmah je izašla na lice mesta i osumnjičenog za ubistvo je uhapsila.

Sin je, kako je navedeno, pokušao da pobegne ocu čim je krenuo prema njemu i ubo ga, ali ga je on sustigao na kapiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija