• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.12.2022

16:23

UBO SINA NOŽEM U SRCE! Rođak otkrio nove detalje zločina u Paraćinu, DEDA MU OSTAVIO SVE, A OTAC GA UBIO

Facebook

Vesti

UBO SINA NOŽEM U SRCE! Rođak otkrio nove detalje zločina u Paraćinu, DEDA MU OSTAVIO SVE, A OTAC GA UBIO

Podeli vest

Aleksandar B. (26) kojeg je juče u selu Lešje kod Paraćina, ubio kuhinjskim nožem otac Živorad B. (55) u dvorištu porodične kuće, danas je sahranjen, a nove detalje brutalnog zločina, kao i mogući motiv otkrio je jedan od rođaka za Informer

Kako je za naš portal objasnio Aleksandar je imao nesrećnu sudbinu, a najveću ljubav pružio mu je deda koji mu je nakon smrti ostavio kompletno imanje. 

- Aleksandar je bio dobar dečko. Tog kobnog dan su se posvađali, prema nekim pričama zato što je njegov otac imao saobraćajnu nesreću nakon koje je pobegao - priča rođak ubijenog Aleksandra i dodaje:

- Ž.B. je navodno imao neki kombi kojim je prevozio migrante. Nakon te nesreće je navodno dobijao neke pretnje. Pretlili su mu da će doći kući i da mu za štetu sve uzmu. Aleksandar se prema toj priči posvađao sa ocem. Hteo je da ga ostavi samog kući, počeo je da pakuje stvari da odnese na bezbedno, ali ga je otac tu prvi put ubo kuhinjskim nožem - priča rođak.

Foto: Facebook

 

Prema njegovim rečima Aleksandar je tako ranjen pokušao da pobegne.

- Vukao se mučenik kroz dvorište a ovaj je iašo za njim i nemilosrdno ga bo nožem. Kažu da ga je ubo šest ili sedam puta. Aleksandar je uspeo da dođe do kapije i tu preminuo jedan od uboda bio je direktno u srce- objašnjava naš sagovornik koji nije želeo da mu objavljujemo ime.

Kako je objasnio Aleksandar je imao tešku sudbinu, a jedinu podršku i razumevanje dobio je od dede koji je preminuo pre godinu dana. 

Majka ga ostavila kad je bio mali 

Aleksandra je majka ostavila kad je bio mali danas ga ispratila na večni počinak.

Ona se preudala i ima drugu porodicu. Nisam sa njom razgovarao, ali znam da je osnovala drugu porodicu. Ne znam u kakom je odnosu bila sa Aleksandrom i da li je uopšte bila u kontaktu s njim, ali vidim da joj je teško - rekao je sagovornik Informera. 

- Aleksandra je majka ostavila kad je bio mali. Do punoletstva je bio u hraniteljskoj porodici posle je došao kod dede da živi. Deda je bio devizni penzioner, voleo ga je i pomagao mu. Kompletno imanje je prepisao Aleksandru, svu pokretnu i nepokretnu imovinu, ali šta vredi sad - kaže naš sagovornik. 

Foto: Z.I.

 

Inače kako nam je objasnio Ž.K. je radio u cementari do pre 20 godina, ali je taj posao napustio.

- Ne znam čime se još bavio ali u poslednje vreme je valjda za nekoga vozio te migrante. Težak je čovek i prek, često se svađao sa Aleksandrom. Policija je više puta dolazila. Zabranjivali su mu prilazak ali je Ž.K. bez obzira na to dolazio jer nije imao gde - objasnio je rođak nesrećnog mladića. 

Policija je uhapsila Ž.B. i obavila uviđaj kojim će biti utvrđeno šta se tano dogodilo, ali i zašto. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

Na ovaj način ostvarujete pravo na niže račune za struju: Evo gde se obavlja procedura sticanja ovog statusa
Društvo

Na ovaj način ostvarujete pravo na niže račune za struju: Evo gde se obavlja procedura sticanja ovog statusa

Socijalno ugrožеni građani sa statusom еnеrgеtski zaštićеnog kupca od 1. aprila imaju pravo na bеsplatnе količinе strujе, gasa..., a od maja je na snazi novi pravilnik po kojеm status еnеrgеtski ugrožеnog kupca ostvaruju čеtvoročlana domaćinstva čiji ukupan mеsеčni prihod nе prеlazi 65.261,92 dinara, objavljеno jе u Službеnom glasniku.

09.05.2024

10:51

Vesić najavio: Do kraja godine dva nova leta Er Srbije za Kinu
Društvo

Vesić najavio: Do kraja godine dva nova leta Er Srbije za Kinu

„Er Srbija je dobila dozvole kineskih vazduhoplovnih vlasti kojima se potvrđuje pravo letenja između Beograda i Šangaja dva puta nedeljno, a između Beorada i Gvandžo tri puta nedeljno, sa periodom važenja dozvola od tri godine”, izjavio je ministar građevinarstva, saobraća i infrastrukture Goran Vesić gostujući u jutarnjem programu TV Prva. 

09.05.2024

10:39

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija