• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.01.2023

08:08

LESKOVČANKA HTELA DA SE OSVETI BIVŠEM MOMKU!? Pozadina lažne prijave o silovanju

printscreen

Vesti

LESKOVČANKA HTELA DA SE OSVETI BIVŠEM MOMKU!? Pozadina lažne prijave o silovanju

Podeli vest

Leskovčanka (29), koja je lažno prijavila da je 30. decembra prošle godine silovana, učinila je to da bi se osvetila bivšem momku

Kako saznajemo, ona je najpre tvrdila da su je u toaletu kafića u centru Niša seksualno napala četvorica mladića, da bi u nekoliko navrata promenila iskaz i na kraju optužila vršnjaka sa kojim se zabavljala u srednjoj školi.

- Ona je želela da obnovi ljubavnu vezu sa njim, a kada joj je on stavio do znanja da je između njih sve svršeno, odlučila je da mu se osveti. Te večeri je mnogo popila, uopšte po sopstvenom priznanju poslednjih godina je veoma sklona alkoholu. Kada je došla kući pozvala je drugaricu iz Leskovca i onako pijana svašta joj napričala. Ta devojka je pozvala policiju i prijavila silovanje – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Foto: Informer

 

Policija je veoma ozbiljno pristupila ovom slučaju s obzirom na to da je Leskovčanka isprva tvrdila da je žrtva grupnog silovanja.

Najpre je tvrdila da su je napala četvorica, pa trojica, govorila je da je silovana u kafiću pa onda u svom stanu. Svakom od lekara kod koga je policija vodila od ginekologa do neuropsihijatra iznosila je različite verzije. Policiji je takođe servirala nedosledne priče koje su se menjale. Kako ne bi ostalo ništa nejasno, proveren je svaki njen navod, vođena je kod lekara specijaliste, urađeni su kompletni uviđaji i u kafiću i u njenom stanu, ispitano je 20 osoba koje je pozivala, ili su bili u kafiću. Na kraju je optužila tog dvadesetdevetogodišnjeg mladića zbog koga je sve to i uradila. Policija je sa njim razgovarala, on je bio veoma saradljiv i ubedljiv, nije postojala ni mrvica sumnje da joj je on na bilo koji način naudio –piše Telegraf.

Devojka, koja je završila fakultet za psihologiju, ostala je pri svojoj priči sve do danas bez obzira na to što je jedan po jedan dokaz podrivao njenu verziju događaja. Nije bilo svedoka koji bi potvrdili njenu priču, sudsko medicinskim pregledom nisu nađene povrede koje odgovaraju onima nastalim prilikom nastalog seksualnog odnosa niti je policija pronašla bilo šta što bi joj išlo u korist.

Foto: printscreen

 

- Tek danas kada joj je predočeno da će biti podvrgnuta poligrafskom testiranju slomila se i priznala da je sve slagala. Govorila je da dosta pije i da je taj porok doprineo ovakvom njenom ispadu koji je imao ogromne neželjene posledice u vidu uznemirenja javnosti – rekao je sagovornik.

Za sada nema informacija da li će protiv Leskovčanke biti podneta krivična prijava zbog lažnog prijavljivanja. Krivični zakonik u članu 334. stav 1 navodi da „ko prijavi određeno lice da je učinilo krivično delo za koje se goni po službenoj dužnosti a zna dato lice nije učinilac tog dela, kazniće se zatvorom od tri meseca do tri godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pera rogonja

pre 1 godinu

Ne mogu da vderujem kakve gluposti pisete.Ni rijali se nebi odvijao kao u informeru.Kaka blam Dragane!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak
Društvo

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak

Maturske večeri trebalo bi da budu smisao druženja i zabave, a sve češće se svode na brendiranu odeću i skupocene automobile, preteranun šminku i nakit. Generacija Z, svakodnevno nas baci u rebus materijalističkim prohtevima, a njihovi izazovi su sve veći zalogaj za roditelje koji žele da im ispune svaku želju, pa nas je tako jedna objava malo je reći, ostavila bez teksta.

28.04.2024

09:43

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija