• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ć.

06.01.2023

11:05

HRANILA PSE UHAPŠENOM NARKODILERU! Dobijala pare od njegove majke, DANAS JE IZVODE KOD TUŽIOCA, PRETI JOJ DO 8 GODINA ROBIJE

printscreen

Vesti

HRANILA PSE UHAPŠENOM NARKODILERU! Dobijala pare od njegove majke, DANAS JE IZVODE KOD TUŽIOCA, PRETI JOJ DO 8 GODINA ROBIJE

Podeli vest

Violeta M. (50) koja je privedena juče zbog sumnje da je izvršila krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti nakon što su psi koje je hranila izašli na ulicu i rastrgli na smrt Vladana Radosavljevića (62) biće saslušana danas.

Kako se sumnja, ona u sredu nije obezbedila kavez u kojem su bili psi koji su izašli iz jednog dvorišta na Kosmaju, a potom napali i izujedali novinara i analitičara Vladana Radosavljevića (62), koji je od zadobijenih povreda preminuo. U napadu je povređena i njegova supruga Olga (58).

Vlasnik tri opasna psa je Arsa S., koji se od septembra nalazi u pritvoru zbog trgovine drogom.

Vlasnica kuće, Milanka S., Arsina majka, živi u Francuskoj, a on je na imanju smestio opasne životinje. Na Milankin plac su prebačeni kada su, kako se sumnja, u novembru, u selu Nemenikuće kod Sopota, napali dečaka starog 14 godina. Kada je Arsa S. završio u zatvoru, pse je povremeno hranila Violeta M., kojoj je njegova majka slala pare za tu uslugu.

Foto: printscreen

Violeta M., rekla komšijama da psi dosad nisu napadali ljude

Psi koji su napali Vladana su rase staford, mešanac staforda i pitbula i jedan mešanac.

Napad je, navodno, videla i žena koja hrani pse. Ona je sklonila pse u kavez, a komšijama je rekla da poznaje vlasnika, kao i da se takvo nešto dosad nije desilo. Navela je da je obilazila kuću nekoliko puta i naglasila da u istoj ulici ima desetak pasa koji čuvaju vikendice.

Foto: Zoran Sinko

Psi su bili smešteni u slabo obezbeđene kaveze

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu. Njoj preti od 1 do 8 godina zatvora.

Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu da odredi zadržavanje do 48 sati Violeti M.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
alo vlast

pre 1 godinu

menjajte i sprovodite zakone .. koji vam je kurac vise ..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija