• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

10.01.2023

11:31

NEZABELEŽEN VANDALIZAM U NOVOM SADU! Opljačkane, pa zapaljene svlačionice u osnovnoj školi

printscreen

Vesti

NEZABELEŽEN VANDALIZAM U NOVOM SADU! Opljačkane, pa zapaljene svlačionice u osnovnoj školi

Podeli vest

Nepoznati vandali su, najverovatnije tokom vikenda , obili fiskulturnu salu u Osnovnoj školi „ Toza Marković“ u novosadskom naselju Detelinara, opljačkali stvari iz dve svlačionice, a jednu od njih i zapalili.

Kako saznajemo, policija traga za počiniocima ovog nedela, a školski objekat je inače, pod video-nadzorom

Na društvenim mrežama se oglasio klub američkog fudbala „Wild Dogs“ koji koristi ovu salu za svoje treninge.

– Upravo smo dobili „božićni poklon“. Jednu od svlačionica osnovne škole, koristimo i mi i u njoj nam stoji oprema. Ukradene su nam lopte, dresovi, kopačke, čak i čunjevi. Mi smo, može se reći prošli dobro, jer kod nas nisu palili ništa, u susednoj svlačionici jesu.

Počiniocima želimo da poručimo da su bruka i sramota za naš grad. Stvari koje ste ukrali nek su vam proste, ne želimo nikome zlo nikada, ali želimo da znate da ste nam ovim ozbiljino ugrozili trenažni proces. Lopte za američki fudbal je u Srbiji teško nabavitii skupe su, a bez niih ne možemo da
treniramo.

Takođe želimo da vam poručimo da mi postojimo baš zbog takvih kao što ste vi, da pružimo mladima alternativu, omogućimo im da se bave sportom, nauče šta znači sportski način života, šta znači biti deo tima, šta je fer plej.

Srećan vam Božić želimo i nadamo se da će vas život ipak izvesti na pravi put – navedeno je iz ovog sportskog kluba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija