• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.02.2023

14:46

PROGOVORILA FATIMA Z. UHAPŠENA ZBOG UBISTVA NA VRAČARU! Evo šta je rekla zašto je nožem izbola penzionera Dragana!

printscreen

Vesti

PROGOVORILA FATIMA Z. UHAPŠENA ZBOG UBISTVA NA VRAČARU! Evo šta je rekla zašto je nožem izbola penzionera Dragana!

Podeli vest

Fatima Z. (39) uhapšena je zbog sumnje da je ubila Dragana V. (70) u stanu u Ulici Sime Igumanova na Vračaru. Beživotno telo sa ubodnim ranama od oštrog predmeta pronašao je rođak nastradalog čoveka, koji je odmah pozvao policiju

Prema novim informacijama do kojih je naš portal došapo, ova žena priznala je da je ubila Dragana, a kao motiv ubistva navela je da ju je on primoravao na seksualne odnose.

- Fatima je neko vreme čistila stan kod starijeg čoveka,pa je zb og toga lociramna veoma brzo. Ona je ispričala svoju verziju priče, a to je da je u jednom trenutku došlo do sukoba. Da je on nasrnuo na nju kako bi je primorao na seksualni odnos.

Ona se tome oduprla, pa je braneći se zadala mu nožem smrtonosne povrede po telu. Potom je oprala nož i pobegla. Sve ove tvrdnje se još uvek ispituju- navodi naš izvor i dodaje da se ne isključuje mogućnost da je motiv ubistva bila i pljačka.

Posle otkrivenog ubistva, vrata stana su ostala zapečaćena, a telo Dragana.V. je odvezeno na obdukciju.

Foto: informer.rs

 
Komšije u šoku

Komšije iz zgrade u kojoj je penzioner živeo navode da su u šoku nakon saznanja da je Dragan ubijen.

„Dan ranije, pre nego što su ga pronašli, razgovarao je sa mnom. Videla sam ga u hodniku kada je išao u prodavnicu. Imao je taj neki ritual, ispijanje kafe sa prijateljima, pijaca. Bio je vedar i veseo čovek. Brat ga je navodno ceo dan zvao, ali se on nije javljao na telefon, pa je došao do njegove zgrade i pronašao ga mrtvog“, kaže naša sagovornica.

Kako je čula, Dragana su pronašli na podu stana u lokvi krvi.

- Svi u zgradi smo uplašeni, viđali smo neku ženu da dolazi kod njega, ali ne znamo da li je to ta. Nije se čula nikakva svađa. Dragan je stalno pričao o ćerkama i unucima, bio je veseo čovek- priseća se komšinica tragično stradalog penzionera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija