• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.02.2023

13:16

IZVUČENA ŽENA KOJU SU LOCIRALI SRPSKI SPASIOCI U TURSKOJ! Nalazila se na dubini od 15 metara (FOTO)

printscreen

Vesti

IZVUČENA ŽENA KOJU SU LOCIRALI SRPSKI SPASIOCI U TURSKOJ! Nalazila se na dubini od 15 metara (FOTO)

Podeli vest

Žena, koju su juče srpski spasioci locirali pomoću posebne opreme, nakon više od 100 sati izvučena je iz ruševina u Turskoj.

Žena se nalazila na dubini od 15 metara.

Podsetimo, srpski spasilački timovi krenuli su s radom na novoj lokaciji u turskom gradu Odabasi, u stambenom objektu gde se pretpostavlja da ima više od 100 zatrpanih ljudi.

 

 

- Kada zgrada od 7 ili 8 spratova, bude svedena da posle zemljotresa ima samo 3, onda možete da zamislite kakav je to nivo razaranja ovde. I takvih je mnogo. Ima i velikih stambeno-poslovnih objekata, trenutno krećemo na jedan takav, a pretpostavka je da je minimum sto osoba bilo u takvom objektu i samo minimalan broj izvađen. Upravo konvoj kreće tamo... 

Samo ova prva rečenica Davor Vidovića, govori kakva je situacija u Turskoj, koju je u ponedeljak pogodio razoran zemljotres, a u koju je odmah otišao i naš spasilački tim Sektora za vanredne situacija, čiji je Vidović vođa.

Naši spasioci nalaze se u mesti Hatej, u oblasti Odabasi, blizu Sirije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija