• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

12.02.2023

16:06

TRI MAJKE ZAKUKALE NA ISTI DAN ZBOG SINOVA!  Odgajile ih od kilo mesa i osamostalile, a oni digli ruke na njih

Pixabay

Vesti

TRI MAJKE ZAKUKALE NA ISTI DAN ZBOG SINOVA! Odgajile ih od kilo mesa i osamostalile, a oni digli ruke na njih

Podeli vest

Tri majke zakukale su na jedan dan krajem prethodne nedelje, jednu je sin izbo nožem, treću psihički i fizički maltretirao dva dana, dok je treći majku izudarao telefonskom slušalicom!

U subotu ujutru 11. februara, u Surčinu sin je nožem povredio roditelje. Oboje su prebačeni u Urgentni centar sa teškim telesnim povredama.

- Sin nasilnik nije živeo sa roditeljima, ali je došao kući neposredno pre brutalnog zločina kada je nožem izbo oca i majku. Nesrećni ljudi su živeli na Ledinama kao podstanari, a to malo novca što su uspeli da uštede ulagali su u izgradnju kuće - rekao je ranije naš sagovornik.

Foto: informer.rs

 

Dan ranije, u petak, uhapšen je V. B. (59) u Zemun Polju zbog nasilja u porodici.

- On je, kako se sumnja, došao u stan kod majke T. J. Ć. (86) u Ulici Andrije Habuše u Zemun Polju i dva dana je maltretirao. Osumnjičeni je majku psihički zlostavljao, vređao i više puta udarao rukama po licu i telu - objansio je izvor upoznat sa slučajem.

Kod žene su konstatovane lake telesne povrede, a njenog sina su uhapsili policijski službenici Policijske stanice u Zemunu.

Tog istog petka u Mladenovcu zaplakala je još jedna majka.

Naime, u peta je policija uhapsila N.B. (60) zbog napada na majku S.B. (83) prilikom kog joj je naneo više povreda.

- Incident se dogodio u porodičnoj kući u Ulici Mali prolaz, a nakon verbalne svađe i psovki osumnjičeni je majku udarao rukama po glavi i telu, nakon čega ju je tukao i slušalicom od telefona - izvešatvali smo ranije. 

Njemu je određeno zadržavanje od 48 sati zbog nasilja u porodici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kina visoko ceni rezultate koje Srbija ostvaruje! Zajednička izjava Vučića i Sija pravi pokazatelj čeličnog prijateljstva
Politika

Kina visoko ceni rezultate koje Srbija ostvaruje! Zajednička izjava Vučića i Sija pravi pokazatelj čeličnog prijateljstva

Predsednici Srbije i Kine Aleksandar Vučić i Si Đinping, potpisali su danas Zajedničku izjavu Republike Srbije i Narodne Republike Kine o produbljivanju i podizanju sveobuhvatnog strateškog partnerstva i izgradnji zajednice Srbije i Kine sa zajedničkom budućnošću u novoj eri, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

08.05.2024

20:56

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija