• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

13.02.2023

07:59

TURČIN POKUŠAO DA PROŠVERCUJE  VIŠE OD 200 KILOGRAMA NARKOTIKA! U kamionu policija pronašla 17 sakrivenih kutija UHAPŠEN NA GRADINI

MUP Srbije

Vesti

TURČIN POKUŠAO DA PROŠVERCUJE VIŠE OD 200 KILOGRAMA NARKOTIKA! U kamionu policija pronašla 17 sakrivenih kutija UHAPŠEN NA GRADINI

Podeli vest

Državljanin Turske C. T. (48) uhapšen je na graničnom prelazu Gradina, kada je policija u njegovom kamionu pronašla oko 220 kilograma marihuane!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, u saradnji sa Upravom carina, zaplenili su oko 220 kilograma biljne materije nalik na marihuanu i uhapsili državljanina Turske  zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u nedelju , na Graničnom prelazu Gradina, na izlazu iz zemlje, u kamionu kojim je upravljao osumnjičeni, pronašla 17 kutija sa 201 paketom biljne materije za koju se sumnja da je marihuana - saopštio je MUP.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Pirotu.

Podsetimo, pre četiri dana uhapšene su sestre slovenke u Beogradu, kada je policija pregledom automobila kojim je upravlјala H. V, a na mestu suvozača sedela H. Z., u specijalno izrađenom bunkeru pronašla 48 paketa sa marihuanom. U njihovom automobilu pronađeno je ukupno 20.7 kilograma marihuane.

Osumnjičene su saslušane u tužilaštvu a na saslušanju branile ćutanjem, odnosno iskoristile su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ODELJENJE ZA NARKOTIKE U ŽESTOKOJ AKCIJI! Evo kako su policajci sprečili primopredaju 10 kilograma marihuane (VIDEO)
Hronika

ODELJENJE ZA NARKOTIKE U ŽESTOKOJ AKCIJI! Evo kako su policajci sprečili primopredaju 10 kilograma marihuane (VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, zaplenili su 10 kilograma marihuane i uhapsili S. P. (28) državljanina Crne Gore, kao i Ž. A. (41) i S.G. (38) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga

11.02.2023

14:57

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!
PAKAO

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!

Iako naučnici imaju alate i metode da izmere uticaj klimatskih promena - kako se to može učiniti pa da pojedinac, u okviru vlastitog života, ima neku vrednost kojom bi izmerio kako se, pod uticajem klimatskih promena, menja i njegov život? Nije lako zamisliti šta je tačno "prosečno globalno zagrevanje od 1,5 °C ili 2 °C" i na koji će nam način izmeniti svakodnevni život.

28.04.2024

12:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija