• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.02.2023

13:59

14 DANA BIO U KOMI! Preminuo Vuk (20) koji je brutalno pretučen na rođendanskoj proslavi na Novom Beogradu

printscreen

Vesti

14 DANA BIO U KOMI! Preminuo Vuk (20) koji je brutalno pretučen na rođendanskoj proslavi na Novom Beogradu

Podeli vest

Vuk V.(20), koji je 29. januara ispred jednog restorana na Novom Beogradu zadobio teške telesne povrede opasne po život tokom masovne tuče, preminuo je danas, potvrđeno je za medije. Nesrećni mladić pretučen je na smrt za vreme rođendanske proslave

Podsetimo, u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je osumnjičeni Predrag R. (21) zbog sumnje da je bezobzirnim nasilničkim ponašanjem pokušao da liši života oštećenog Vuka V. (20).

On je, prema nezvaničnim saznanjima, 7. februara došao u policijsku stanicu u pratnji roditelja.

- Osumnjičeni je na saslušanju izneo svoju odbranu, odnosno rekao je da se mahom ne seća kako je i zbog čega došlo do tuče, da Vuka V. ne poznaje od ranije i da mu je žao zbog svega što se desilo. Takođe je tvrdio da je i on pretučen, kao i da se nada da će povređeni mladić preživeti - rekao je navodno osumnjičeni. 

Foto: Z.I.

Tekst potpisa

Prema takođe nezvaničnim informacijama uhapšeni Predrag je, kako se sumnja, najpre u blizini šanka u restoranu, pesnicom udario Vuka V., u predelu glave.

- Obojica su bili na proslavi rođendana, a nakon rasprave i udarca u glavu povređenog mladića, sukob su nastavili u bašti restorana - rekao je ranije izvor i dodao:

- Predrag je Nikolu više puta udario rukama i nogama u glavu i telo, da bi, nakon što je Vuk pao na pod, uzeo stolicu koja se nalazila u blizini i udario ga više puta u predelu glave, nakon čega je Predrag otišao iz restorana- objasnio je sagovornik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vladimir

pre 1 godinu

Iste sekunde staviti u zatvor i to na doživotnu robiju. Jer kad oduzmes neciji zivot ne moze par godina zatvor ili nanogica nego ako si vec izigracao frajera i mangupa na doživotnu pa truni u zatvoru.

ratko

pre 1 godinu

e zato sad na dozivotnu robiju i to tesku u samici ,da vise nikad ne vidi svetlost dana

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija