• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Daily mail

18.02.2023

17:41

(VIDEO) OBJAVLJEN SNIMAK UBISTVA SRBINA U KAMBODŽI! Plaćeni ubica ga upucao kada je prišao belom automobilu, POKUŠAO PUZEĆI DA POBEGNE

Daily mail/Printscreen FB

Vesti

(VIDEO) OBJAVLJEN SNIMAK UBISTVA SRBINA U KAMBODŽI! Plaćeni ubica ga upucao kada je prišao belom automobilu, POKUŠAO PUZEĆI DA POBEGNE

Podeli vest

Policija u Kambodži uhapsila je Engleza (31) zbog sumnje da je ubio Srbina Strahinju Dačkovića (37) u decembru prošle godine, a "Daily mail" je objavio i snimak ubistva!

Kako navodi "Daily mail" policija ne zna pravi identitet osumnjičenog jer je koristio više lažnih imena. Samo neka od njih su: Džozef Svart, Džejson Vernac, Alan Bredli Vilson i Džejms Spajder... Policija, takođe sumnja i da je koristio pseudonim "Betmen" dok je, navodno radio kao plaćenik u glavnom gradu Kambodže.

Naime, Englez je priveden 15. februara u Pnom Penu, zbog sumnje da je ispred luksuznog stambenog bloka na Badnje veče, 24. decembra prošle godine ubio Srbina Strahinju Dačkovića.

Foto: facebook

Ubijeni Strahinja Dačković

Pored ovih informacija pomenuti medij objavio je i snimak ubistva koje su snimile kamere. 

Na snimku CCTV-a se vidi trenutak kada je Dačković prišao belom automobilu parkiranom ispred stambenog bloka, i otvorio vrata, da bi ga ubica koji je sedeo unutra upucao iz neposredne blizine. Dačković je pao na asfalt i pokušao puzeći da pobegne dok je automobil odjurio. Upucani Srbin je ubrzo preminuo. 

 

 

Objavljena je i policijska fotografija na kojoj je osumnjičeni Englez, a na kojoj se vidi muškarac sa tetovažom pauka na vratu i tankim brkovima, obučen u uske crne farmerke i kariranu košulju.

Policajci koji su uhapsili osumnjičenog oduzeli su mu crni pištolj Ruger, sklopivi nož i sedam metaka. U njegovim džepovima pronađeni su i upaljač, papiri za cigarete, tablete i manje količine marihuane.

Kako smo ranije izvešatavali, supruga ubijenog Strahinje, navodno je policiji rekla da je ubica zvao njenog supruga da izađe ispred kuće, iako su se malo pre toga rastali.

- Rekla je da joj je muž, pola sata pošto se vratio iz izlaska, rekao da ga zove Britanac i da ide da se nađe s njim. Ubrzo je začula hice ispred hotela, a kada je izašla videla je krvavog muža i beli automobil "leksus" kako se udaljava s mesta pucnjave. Navodno, ona je u kolima prepoznala ubicu, prijatelja svog supruga - ispričao je ranije sagovornik beogradskih medija. 

Motiv ubistva još nije poznat. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!
PAKAO

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!

Iako naučnici imaju alate i metode da izmere uticaj klimatskih promena - kako se to može učiniti pa da pojedinac, u okviru vlastitog života, ima neku vrednost kojom bi izmerio kako se, pod uticajem klimatskih promena, menja i njegov život? Nije lako zamisliti šta je tačno "prosečno globalno zagrevanje od 1,5 °C ili 2 °C" i na koji će nam način izmeniti svakodnevni život.

28.04.2024

12:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija