• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.02.2023

11:58

SATAROM VIŠE PUTA UDARIO KOMŠIJU U GLAVU! Nasilniku iz Stare Pazove određen pritvor!

printscreen

Vesti

SATAROM VIŠE PUTA UDARIO KOMŠIJU U GLAVU! Nasilniku iz Stare Pazove određen pritvor!

Podeli vest

Osumnjičeni za pokušaj ubistva Nikola T. (26) iz Stare Pazove saslušan je u tužilaštvu pod sumnjom da je, u ponedeljak, satarom teško povredio komšiju Milenka B. (52)

On se branio ćutanjem, Nikoli T. je određen pritvor do 30 dana.

Milenko B. juče je pušten na kućno lečenje. Motiv zločina su neraščišćeni računi od ranije, navodno, oko međe.

Nikola je u ponedeljak satarom nekoliko puta u glavu udario komšiju Milenka. Zatim je, otišao u svoju kuću i mirno sačekao policiju.

Nezvanično, od ranije je poznat policiji zbog tuča, narkotika i druženju sa momcima koji takođe imaju kriminalne dosijee.

Kako izvori bliski Nikoli T. tvrde, nedavno je imao incident na svadbi, gde je udario čoveka koji ima više od 70 godina. Povod nije poznat, a kao mogući uzrok se navode alkohol i narkotici.

Stanovnici Stare Pazove, ali i opštine, tvrde da su znali da će do ovog ili sličnog incidenta doći, jer je Nikolino agresivno ponašanje bilo sve gore.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija