• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.03.2023

14:49 >> 14:56

DEČAK UPAO U JAMU PUNU VODE, DOK MU JE OTAC PRESVLAČIO SESTRICU! Detalji jezive tragedije kod Sopota

prinstscreen

Vesti

DEČAK UPAO U JAMU PUNU VODE, DOK MU JE OTAC PRESVLAČIO SESTRICU! Detalji jezive tragedije kod Sopota

Podeli vest

Dečak N.N. (5) udavio je u jami punoj vode u dvorištu porodične kuće u mestu Rogača kod Sopota dok mu je otac Z. N. (30) bio u kući!

Kako nezvanično saznajemo jeziva tragedija dogodila se juče oko 14. 20 sati  kada je mališan, najverovatnije dok se igrao u dvorištu uopao u jamu.

- Dečak je upao u jamu dimenzija tri puta dva metra, koja je bila napunjena vodom. Slučaj je prijavio otac dečaka, koji je uspeo sina da izvuče iz jame, ali nažalost prekasno - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

On je dodao da je nastradali dečak imao mlađu sestru o kojoj je brigu preuzeo Centar za socijani rad. 

Foto: prinstscreen

Tekst potpisa

Komšije u Rogači u potpunom su šoku zbog tragedije.  

- Nažalost ta jama nije bila potpuno ozidana ni pokrivena, majstori su nešto radili. Inače dečak je živeo sa ocem i sestrom, a majka ih je ostavila - rekao je jedan od komšija unesrećene  porodice i dodao:

- Majka ih je pre godinu dana odvela sa sobom, ali ih je ubrzo vratila ocu. Rekla mu je: " Ili ti uzmi decu ili ću ih dati u dom". Sa sruge strane on je radio noćnu smenu u pekari u Mladenovcu , pa je zbog toga angažovao ženu da ih čuva. Tog kobnog dana presvlačio je mlađu devojčicu, kada je N.N istrčao u dvorište i upao u jamu. Inače dečak je 25. marta trebalo da napuni 6 godina - priča komšija.

On navodi da je verovatno Zoran zaspao, pa je dete samo izašlo napolje. 

- On je vredan i požrtvovan otac. Kupio je kuću u centru sela, koju je otplaćivao na rate. Sređivao je kupatilo i zbog toga su majstori dolazili da iskopaju septičku jamu - objašnjava komšija koji se mnogo potresao zbog tragedije. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija