• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/novosti

07.03.2023

17:08

OVO JE JAMA U KOJOJ SE UTOPIO MALI NEMANJA! Kad je shvatio da dečaka nema otac je istrčao napolje i SLEDIO SE OD UŽASA (FOTO)

informer.rs

Vesti

OVO JE JAMA U KOJOJ SE UTOPIO MALI NEMANJA! Kad je shvatio da dečaka nema otac je istrčao napolje i SLEDIO SE OD UŽASA (FOTO)

Podeli vest

Poput poplave teška tuga je preplavila porodicu Nikodijević iz sela Rogača, gde je u septičku jamu upao i udavio se šestogodišnji Nemanja.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, mali Nemanja, najverovatnije je iskoristio trenutak dok je njegov otac, koji je došao iz treće smena - zaspao. Dete je izašlo iz kuće napolje da se igra.

Foto: informer.rs

 

I tada se verovatno okliznuo i upao u septičku jamu dimenzija 3x2 metra, koja je do vrha bila puna vodom. 

- Samo sam se jednog momenta trgnuo iz sna i video sam da mi nema sina - priča otac Zoran.

Foto: informer.rs

 

- Istrčao sam napolje i imao šta da vidim. Nemanja je plutao u vodi. Brzo sam ga izvukao, pokušao reanimaciju. Odmah sam zvao Hitnu pomoć i policiju. Ali, za mog sina već je bilo kasno. Ne znam šta ću i kako dalje bez njega, zavapio je nesrećni čovek. 
VJT u Beogradu je naložilo da se telo prenese na ISM zbog obdukcije.

Majka ga napustila

- Majka je u maju prošle godine krišom odvela Nemanju i njegovu tri godine mlađu sestru Nikolinu u Novi sad, kod čoveka sa kojim sada živi - tvrdi Nemanjin otac i dodaje - Sve sam radio, kako bih decu vratio nazad i kako ne bi dospela u Dom.

Na kraju, u decembru se pojavila moja sada već bivša žena, najpre u centru za socijalni rad, gde je rekla da više ne može da brine o deci. Onda je i u sudu u Sopotu kazala da više ne želi ni Nemanju, niti Nikolinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Karma

pre 1 godinu

U kući ima ne jedno nego dvoje tako male dece i on mtrav hladan ovakvu septičku jamu drži ovako otvorenu i potpuno neobezbeđenu? Šta reći ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija