• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

15.03.2023

10:46

BOSANKA AZRA NAMAMILA U KLOPKU RANKA ESKOBARA! Ukrala "golf", pa zvala žrtvu da dođe i proba kola

printscreen

Vesti

BOSANKA AZRA NAMAMILA U KLOPKU RANKA ESKOBARA! Ukrala "golf", pa zvala žrtvu da dođe i proba kola

Podeli vest

Policija u Sarajevu sinoć je uhapsila devojku Azru Š. (22) zbog sumnje da je učestvovala u likvidaciji Ranka Radoševića (54) u Rušnju, a intezivno tragaju za njenim drugom takođe državljaninom BiH.

Očekuje se da će po zahtevu Srbije ona biti uskoro isporučena našoj zemlji.

Ona se sumnjiči da je u Kraljevu ukrala "golf 4" kojim su se Luka V. (35) iz Kraljeva i Stefan Z. (28) iz Lebana dovezli do pumpe, a nakon ubistva pobegli. Prema našim informacijama, i ona je bila ta koja je kontaktirala Radoševića kako bi bili sigurni da će doći da proba vozilo koje su navodno prodavali.

- Gotovo istu ulogu imala je i maloletnica koja je uhapšena u subotu. Sumnja se da je mobilnim telefonom zvala Eskobara. Policija je presrela čak 13 poruka koje su sa njim razmenili. Inače, u ubistvu Radoševića učestvovalo je pet osoba. U ponedeljak je poternica raspisana za još jednim državljaninom Bosne i Hercegovine. Radi se o grupi koja je po svemu sudeći dugo pripremala logistiku za likvidaciju. Međutim, ono što za sada nije poznato jeste ko je naručio ubistvo Radoševića- kaže naš sagovornik.

Foto: printscreen

Stefan Z. iz Lebana je overio Ranka Eskobara

U subotu je policija uhapsila maloletnicu zbog sumnje da je pomagala u ubistvu. Nakon saslušanja Viši sud u Beogradu odredio joj pritvor do 30 dana. Njoj se na teret stavljaju dva krivična dela- pomaganje u teškom ubistvu i nezakonito posedovanje oružja.

U ponedeljak u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušani su Luka i Stefan koji su se branili ćutanjem.

Švercovao kokain i skank

Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je u ponedeljak istragu protiv četiri osobe osumnjičene za učešće u ubistvu Radoševića u kafiću na benzinskoj pumpi u naselju Rušanj 9. marta ove godine.

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu u sticaju sa po jednim krivičnim delom nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija istraga je pokrenuta protiv Stefana Z. iz Lebana i Luke V. iz Kraljeva.

Foto: informer.rs

Hapšenje osumnjičenih za ubistvo

Naredbom o sprovođenju istrage Stefanu Z. i Luki V. na teret se stavlja da su 9. marta 2023. godine oko 11.05 sati na podmukao način lišili života Radoševića, koji je usled zadobijenih povreda preminuo u 11. 32 časova i pri tome su sa umišljajem doveli u opasnost život tri gosta u kafiću. Noseći hirurške maske preko lica, obojica su, kako se sumnja, kada su ugledali oštećenog na parkingu benzinske stanice, izvadili pištolje i ispalili su više projektila u njega dok je stajao ispred ulaza u kafić. R.R. je pobegao u kafić, a za njim je ušao osumnjičeni Stefan Z. i ispalio mu nekoliko projektila u leđa, usled čega je oštećeni pao na pod.

Stefan Z. mu je potom prišao i iz neposredne blizine mu ispalio još jedan projektil u glavu.

Ubijeni Ranko Radošević Eskobar, koji je ubijen na pumpi u Rušnju, navodno je bio član "bežanijskog" klana Gorana Mijatovića-Mite koji je likvidiran u Beogradu i vođa "nikšićkog" klana koji je sarađivao sa "škaljarskim" klanom na čijem je čelu bio Jovan Vukotić.

Bavio se švercom kokaina i skanka.

Dovođen je u vezu sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem kada je kod njih pronađen automobil koji se vodi na njegovo ime.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija