• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

18.03.2023

16:56

STRAŠNA SUDBINA SILOVANE ŽENE IZ RADOJEVA! Preminuli joj sinovi, a muž poginuo na ratištu, ZVERI MISLILE DA IMA NOVAC, JER PRIMA VOJNU PENZIJU

Vesti

STRAŠNA SUDBINA SILOVANE ŽENE IZ RADOJEVA! Preminuli joj sinovi, a muž poginuo na ratištu, ZVERI MISLILE DA IMA NOVAC, JER PRIMA VOJNU PENZIJU

Podeli vest

Zversko iživljavanje nad starijom ženom Slavicom K.(68), koja je bila žrtva bestijanih provalnika, uznemirilo je žitelje sela Radojeva. Pošto su je pretukli i opljačkali dvojica kriminalaca urezali su joj nože inicijale na telu, a daljim pregledom nesrećne žene utvrđeno je i silovanje.

Kako Informer saznaje jedan od glavnih motiva za ovako bestoijalan zloičin mogla bida bude činjenica da je šezdesetosmogodišnja Slavica K. živela sama, a takođe i saznjanje da je imala  veliku penziju i upravo je sređivala porodičnu kuću. Iako je nedavno kupila polovan automobil, zamolila je komšiju da je preveze, obzirom da nije vozač, do bolnice i lekara.

Inače, da brutalnost čina iživljavanja i silovanja bude veća, Slavica je pre mesec dana imala tešku hirušku ginekološku intervenciju i zbog toga je ležala u zrenjaninskoj bolnici.

Meštani Radojeva, užasnuti onim što se pre dva dana dogodilo, prisećaju se ubistva seoske učiteljice, kada joj je u kuću upao psihički poremećen muškarac i mučki je ubio.

Iživljavali se nad ženom zbog šaku novca

Ljuba N. i sedamnaestogodišnjak, koji kako tvrde neki meštani Radojeva, u poslednje vreme nije živeo u selu, imali su pljačku kao zamisao napada, porazbijali su navodno sve po kući u koju su upali i nakon mučkog silovanja i pretnji da će je ubiti, pobegli sa nešto sitnih evra i nekoliko hiljada dinara, koje su pronašli u kući.

Strašna sudbina, muž poginuo na ratištu

Kako je ispričala prijateljica napastvovane Slavice, nju ceo život prate tragedije. 

- Kao da joj nije dosta tužnih stvari u životu, i da joj se dogodi ovo... Svako u selu zna njenu životnu priču, i niko ne bi ni posmislio da joj naudi.

Ona je divna žena, koja ni mrava ne bi zgazila. Kada se doselila u selo, nekoliko godina kasnije muž joj je otišao na ratište u Bosnu, gde je poginuo. Bila je to prva tragedija koja ju je zadesila - priča prijateljica i komšinica napadnute Slavice.

Foto: printskrin/jutjub/rtv mag

 
Preminula joj dva sina

Potom su nesrećnu Slavicu zadesile nove tragedija, kada su joj preminula dva deteta

- Stariji sin umro joj je pre  godinu i po dana, a mlađi pre pet godina. Tako sama ostala je da živi bez ikoga. Nikako nije mogla da se oporavi od toga. Živi od tad povučeno i druži se sa par komšija koji je obilaze i pomažu.

Nasledila je penziju od muža, i to joj je bio jedini izvor finansiranja. Napadači su mislili su da ima mnogo novca, pošto prima vojnu penziju, i to im je bio isključiv motiv da je napadnu. Ništa drugo - zaključuje komšinica.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)
Partizan

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ imenovan je pre dva dana za šefa stručnog štaba crno-belih i tom prilikom potpisao je ugovor na godinu i po dana. Međutim, to suštinski ne mora ništa da znači i od više faktora zavisi koliko će se Nađ zaista zadržati na poslu o kojem je sanjao.

01.05.2024

14:01

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15