• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.A.

25.03.2023

16:48

UŽAS U U ZAJEČARU! Pronađeno telo muškarca sa ODSEČENIM ŠAKAMA!

Printscreen

Vesti

UŽAS U U ZAJEČARU! Pronađeno telo muškarca sa ODSEČENIM ŠAKAMA!

Podeli vest

Danas su dve meštanke Zaječara pronašle beživotno telo muškarca koje do sada nije identifikovano. Dve komšinice su u zaječarskom naselju Pišura krenule u obližnji šumarak da donesu malo zemlje za cveće.

Jedna od žena je u šumi ugledla lep cvet, krenula ka njemu da ga ubere, a onda je ugledala stravičan prizor.

-Ja sam krenula ka tom cvetu ne sluteći koliko ću se preneraziti od prizora koji sam zatekla. Odjednom sam ugledala telo muškarca kako leži na stomaku. U prvi mah sam pomislila da je to neka lutka.

Foto: Z.A,

 

Pogledala sam bolje, pozvala komšiku, i zaključile smo da se radi o beživotnom telu muškarca. On nije imao šake, nije imao ni kosu videla se lobanja.

Bio je obučen u farmerica i patike. Bile smo u šoku i odmah otišle brzo odatle - priča žena koja je pronašla telo.

Dve komšinice su odmah pozvale policiju koja je odmah stigla. Za sada nema informacija o identifikaciji tela, niti se zna da li je smrt nasilna. Nadležni rade na slučaju, i naložena je obdukcija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
robaizkine com

pre 1 godinu

Pobogu sta je vise sa ljudima? Da li je ovako i pre bilo ali se manje izvestavalo?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija