• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

30.03.2023

11:38

RVAČ IZGUBIO DVA LITRA KRVI! Đorđe Pešut van životne opasnosti, napadač u bekstvu!

Društvene mreže

Vesti

RVAČ IZGUBIO DVA LITRA KRVI! Đorđe Pešut van životne opasnosti, napadač u bekstvu!

Podeli vest

Đorđe Pešut (26), bivši rvač Radničkog i reprezentativac Srbije, koji je u utorak povređen oštrim predmetom nalazi se van životne opasnosti, a policija intenzivno traga za napadačem.

U Univerzitetskom kliničkom centru Kragujevac je danas rečeno da je mladić primljen u ovu ustanovu kao hitan slučaj, s povredom u predelu desne natkolenice i odmah po prijemu je operisan.

Pacijent je posle operacije smešten u Jedinicu intenzivnog lečenja, a zatim u Centar za vaskularnu hirurgiju. Prema navodima UKC Kragujevac, pacijent je trenutno stabilnih vitalnih parametara, van životne opasnosti.

Foto: Rvački klub Radnički Kragujevac

Osvojio brojne medalje

Tetka povređenog mladića rekla je za Informer.rs da im se Đorđe javio i da je stabilno.

Bivši reprezentativac Srbije u rvanju, a sadašnji ragbista Đorđe Pešut, napadnut je u kragujevačkom naselja Erdoglija, nedaleko od centra grada ispred ambulante poznatije kao "Petica" dok je čekao svoju partnerku. 

- Napadač mu je od ranije poznat. Oni su bili u nekom ličnom sukobu, a svađa je kulminirala je juče na ovom mestu. Uboden u butinu i izgubio više od dva litra krvi. Na sreću hitno je Intervenisala hitna pomoć i on je operisan u Univerzitetskom kliničkom centru u Kragujevcu - izvestila je TV Kurir.

Pešut se trenutno nalazi van životne opasnosti.

- Više od 40 ljudi je dalo krv za njega, a njegovi drugovi na društvenim mrežama apeluju na strože sankcije za nošenje hladnog oružja. Napadač je do ovog trenutku u bekstvu. Napadač ima 26 godina - navedeno je.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija