• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.J.

06.04.2023

12:50 >> 12:52

JEZIV ZLOČIN KOD SMEDEREVA! Sin majku udarao čekićem po glavi, nesrećna žena preminula u bolnici

V.N.

Vesti

JEZIV ZLOČIN KOD SMEDEREVA! Sin majku udarao čekićem po glavi, nesrećna žena preminula u bolnici

Podeli vest

D.N. (51) uhapšen je zbog sumnje da je čekićem dva puta udario majku Danice N (75) koja je mesec dana nakon toga preminula u bolnici!

Jezivo porodično nasilje, dogodilo se 23. februara, a nesrećna žena preminula je 29. marta ove godine u bolnici u Beogradu

- Sumnja se da je D.N.majku napao 23. februara oko 15 časova u porodičnoj kući u Osipaonici, nakon kraće svađe. Tom prilikom zadao joj je dva udarca većim čekićem, takozvanim “barozom” u predelu leve strane lica, nanevši joj tako teške telesne  povrede opasne po život u vidu preloma lobanje i kontuzije mozga. Kako je utvrđeno, u vreme izvršenja dela osumnjičeni je bio pod dejstvom alkohola. Tokom saslušanja koristio se pravom da ne iznosi svoju odbranu – potvrđeno nam je u tužilaštvu. 

Nesretna žena je sa teškim telesnim povredama opasnim po život primljena u bolnicu, a sinu je istog dana određen pritvor.

Prvobitno, bio je osumnjičen za ubistvo u pokušaju ali je, zbog smrtnog ishoda koji je nastupio, moguća i prekvalifikacija krivičnog dela.

Da li će se to dogoditi zavisi od nalaza i mišljenja veštaka koji još nisu dostavljeni tužilaštvu. 

Više javno tužilaštvo u Smederevu naložilo je obdukciju tela Danice N. iz Osipaonice kod Smedereva, koja je preminula u bolnici 29. marta, više od mesec dana pošto je hospitalizovana. 

-Više javno tužilaštvo naložilo je veštačenje, odnosno pregled i obdukciju pokojne, radi utvrđivanja da li je smrt eventualno neposredna ili posredna posledica krivičnog dela. Od nalaza i mišljenja veštaka zavisiće pravna kvalifikacija krivičnog dela koje se stavlja na teret osumnjičenom D.N. kao i naredni koraci u okviru istrage – saopšteno je iz ovog tužilaštva.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija