• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.04.2023

18:57

TEK PRETUČENA PRIJAVILA JEZIVO ZLOSTAVLJANJE DEVOJČICE?! Ispituje se odgovornost Pašajlićeve ljubavnice, ZNALA JE ZA ZAKLJUČANU LANU?!

printscreen

Vesti

TEK PRETUČENA PRIJAVILA JEZIVO ZLOSTAVLJANJE DEVOJČICE?! Ispituje se odgovornost Pašajlićeve ljubavnice, ZNALA JE ZA ZAKLJUČANU LANU?!

Podeli vest

Iako se za sada u slučaju vodi kao oštećena, nejasno je koja je uloga Ivane l. u celoj priči, da li je i pre prijave znala da Pašajlić drži zatočenu ćerkicu u stanu ili je njena savest proradila tek onda kada je u jezivom nasilju "zaradila" krvave podlive od udaraca i slomljen nos

Javnost je ostala šokirana posle saznanja da je Uroš Pašajlić godinama držao zatočenu u stanu svoju ćerku, koju je policija pronašla neuhranjenu, istraumiranu u kadi, kada je upala u stan na Zvezdari.

Pripadnici MUP reagovali su po prijavi Pašajlićeve emotivne partnerke Ivane, koju je pretukao, nakon čega je nesrećna žena otišla u policiju i otkrila jezive detalje iz njegovog života.

Iako se za sada u slučaju vodi kao oštećena, nejasno je koja je uloga Ivane u celoj priči tj. da li je i pre prijave znala da Pašajlić drži zatočenu ćerkicu u stanu.

Dok je od oca trpela zlostavljanje, malena devojčica od majke je imala zanemarivanje, a poslednji put ju je videla pre 5 ili 6 godina i to u Zvečanskoj.

Prema rečima komšija, njena majka sada i ne zna kako ona izgleda, jer je godinama nije videla.

Devojčica loše, ali se sa njom radi

Devojčica, koja je smeštena u bolnicu u Tiršovoj, u lošem je stanju primljena, ali se sa njom radim Imala je samo 10 kilograma, ali se, kažu lekari pod čijim je stalnim nadzorom, napredak polako uočava.

Nije mogla da hoda, dok sada pravi nekoliko koraka

Devojčica govori jako tiho, čak je ženu koja je bila sa svojim detetom sa njom u sobi nazvala "mama".

Foto: printscreen

 

- I ostali specijalisti su je pratili. Fizijatri nisu trenutno u mogućnosti da joj pomognu, jer nedostaje dovoljno mišićne mase. Što se tiče psihološkog dela, tu je evidentan napredak. Sam početak bio je težak. Ona komunicira, ona reaguje na postavljena pitanja. Sama izražava svoje potrebe - ispričao je psiholog.

Pašajlić u zatvoru!

Urošu Pašajliću je određen pritvor do 30 dana po svim tačkama koje postoje u našem zakonodavstvu - s obzirom da postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i da su način izvršenja krivičnog dela i težina njegove posledice doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti pravično i nesmetano vođenje krivičnog postupka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija