• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.04.2023

19:48

BIZNISMEN KOJI SE UBIO IMAO FIRMU ZA PROIZVODNJU OBUĆE! Radio za vojsku, policiju, civile, za tržišta Nemačke i Austrije!

printscreen

Vesti

BIZNISMEN KOJI SE UBIO IMAO FIRMU ZA PROIZVODNJU OBUĆE! Radio za vojsku, policiju, civile, za tržišta Nemačke i Austrije!

Podeli vest

Biznismen M. T. (46), koji je danas počinio samoubistvo u Novom Sadu bio je vlasnik poznatog preduzeća, koje se bavilo proizvodnjom obuće, saznaje Informer.rs.

M. T. je važio za uglednog privrednika, a o svojoj firmi je 2016. izneo neke detalje.

- Preduzeće postoji 25 godina, ukupno ima 120 zaposlenih, a bavi se proizvodnjom obuće u namenskoj oblasti za potrebe vojske i policije i izvozno je orijentisano za tržišta Nemačke i Austrije za potrebe čijih vojnih i policijskih službi vrši proizvodnju obuće, ali i druge zaštitne opreme - rekao je tada M. T.

To je porodična firma koju je 1992. godine osnovao otac od M. T. Pored vojne, proizvodi i sve druge vrsta obuće, a stalno ulaganje u najnoviju tehnologiju je od početka njena osnovna filozofija.

M. T. je pronađen mrtav u Ulici Geri Karolja u naselju Telep u Novom Sadu nešto pre 18 časova!

Prema prvim informacijama, M. T. pucao je sebi u glavu iz vatrenog oružja u svojoj kući.

Iz PU Novi Sad je potvrđeno da se samoubistvo dogodilo, ali u cilju istrage ne mogu da iznose detalje.

Uviđaj na licu mesta je u toku.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 1 godinu

... baš je bio uspešan...da se ubije u punoj snazi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija