• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.04.2023

09:26

UŽAS U PEĆI! Sin odsekao majci glavu pa je sakrio na tavanu, POZNAT MOTIV BRUTALNOG ZLOČINA

Vesti

UŽAS U PEĆI! Sin odsekao majci glavu pa je sakrio na tavanu, POZNAT MOTIV BRUTALNOG ZLOČINA

Podeli vest

Žena stara oko 60 godina ubijena je u petak u Peći, a za ubistvo je osumnjičen njen sin, koji je uhapšen. Na osnovu svih okolnosti, naložićemo i ispitivanje osumnjičenog na Institutu za psihijatriju, poručuje tužilac

Drama zbog ubistva u Kapešnici kod Peći ne jenjava. Osumnjičeni U. H, prema navodima policije, ubio je svoju majku, nakon čega je odbio da da izjavu nadležnima, prenosi albanski Lajmi.

Tužilac u Peći Sahide Gaši potvrdila je ovu informaciju.

Rekla je da očekuje da se osumnjičeni na saslušanju - u prisustvu advokata i psihologa.

"Izašli smo na lice mesta sa forenzičkom ekipom, gde su prikupljeni svi dokazi, a naložili smo i obdukciju preminule. Obezbedili smo očevice, a osumnjičeni nije bio u mogućnosti da bude saslušan, pa smo saslušanje naložili za sutra u prisustvu psihologa i branioca. Nastavićemo i sa istragom. Na osnovu svih okolnosti, naložićemo i ispitivanje osumnjičenog na Institutu za psihijatriju", rekla je tužilac.

Foto: A.G.

 

U medijima se prvo pojavila informacija o tome da je žena bila obezglavljena. Glava joj je navodno bila na tavanu, dok je telo bilo jednom od spratova u kući.

Sukobu je navodno prethodio sukob, a misli se da je reč o pokušaju razdvajanja sina i snaje.

U međuvremenu, portparol kosovske policije za region Peći Driton Rugova je potvrdio ubistvo. Rugova je naveo da su po dobijanju obaveštenja izašli na lice mesta, dok je lekar konstatovao smrt žrtve. S druge strane, poznato je da je u kritičnom trenutku bilo i očevidaca.

Kako smo ranije preneli, ubijena žena ima oko 60 godina. Najpre se pojavila informacija o tome da je žena bila obezglavljena. Glava joj je navodno bila na tavanu, dok je telo bilo jednom od spratova u kući...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Alo nepriuceni

pre 1 godinu

Po nekoliko puta ponavljate iste recenice, amateri, ma diletanti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija